Стійкий зріст MATIC на грейФі: що це означає для Polygon?

Стійкий зріст MATIC на грейФі: що це означає для Polygon?

Polygon (MATIC) стрімко росте на 1,615% в грейФових адресах із зростаючим позитивом.

Рішення для масштабування Ethereum, Polygon (MATIC), пережило помітний вибух в грейФових адресах, піднявшись на дивовижні 1,615%. Цей значний приріст підкреслює ростучий інтерес та оптимізм щодо ролі Polygon у грейФовому секторі.

Згідно з недавно опублікованим звітом `Стан Polygon у 2024 році` аналітичної фірми Messari, активність в грейФі зросла в 1 кварталі 2024 року, з щоденними грейФовими адресами, піднявшись на 1,615% квартально до 207,000, і щоденні транзакції в грейФі, збільшившись на 469% за той самий період часу до 734,000. Зріст активності в основному був спричинений грою MATR1X FIRE від MATR1X.

Кілька розвитків також підтримали грейФову екосистему Polygon: партнерство Immutable з King River Capital та Polygon Labs запустило фонд на $100 мільйонів Inevitable Games Fund, спрямований на грейФову екосистему Web3. Крім того, Square Enix співпрацював з Animoca Brands, щоб розширити свою NFT-гру, Symbiogenesis, глобально.

Інші ключові показники також підтверджують зростання POS на Polygon: ринкова цінність стейблкоїна Polygon зросла до $1.5 мільярда, що представляє зростання на 19% квартал до кварталу, при цьому USDT очолює ринкову капіталізацію стейблкоі̆нів на рівні $792 мільйонй.

Поза грейФом, активні адреси DeFi зросли на 67% квартал до кварталу до 50,000. NFTs та соціальні мережі також спостерігали збільшення активності, хоча у набагато менших кількостях, ніж в грейФі та DeFi.

Наразі Polygon переживає деякі ключові еволюції, що додає оптимізму до блокчейну. Polygon Labs, компанія, яка спеціалізується на технології нульового знання (ZK), створює мережу агрегованих блокчейнів під назвою AggLayer, яка оберігається Ethereum. AggLayer буде служити як громадська інфраструктура, об`єднати користувацькі бази та ліквідність для будь-якого підключеного ланцюжка, використовуючи Ethereum як шар урегулювання.

Як частина оновлення Polygon 2.0, MATIC буде замінений POL. POL дозволить власникам сприяти безпеці мережі на кількох протоколах у екосистемі Polygon, використовуючи місцевий протокол рестейкінгу, отримуючи стимули для різноманітних сервісів. Ці послуги варіюються від простих підтверджень транзакцій до більш складних дій, таких як створення доказів про правомірність за допомогою ZK.

На момент написання, MATIC, власний криптовалютний актив блокчейна Polygon, торгувався за $0.696.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть