Недостатня активність Bitcoin: чому криптовалюта не може вибитися вперед

Недостатня активність Bitcoin: чому криптовалюта не може вибитися вперед

Торговельний експерт встановлює одну умову для того, щоб Bitcoin `знову руший вперед`

Bitcoin (BTC) консолідується вище $67,000 після відхилення на рівні $70,000, тоді як ринок очікує можливий вибій.

Справді, криптовалютний експерт з торгівлі Rekt Capital вважає, що у Bitcoin є потенціал для прориву, але криптовалюті необхідно подолати певні бар`єри.

Зокрема, у дописі на X (раніше Twitter) 1 червня експерт зазначив, що шлях відновлення Bitcoin залежить від припинення його поточної тенденції утворення нижчих максимумів.

Аналіз Rekt Capital підкреслив стійке відхилення Bitcoin на зменшуючихся цінових рівнях, тенденцію, яка характеризувала виступ криптовалюти протягом останніх місяців.

Наприклав, експерт зауважив, що рівні цін $71,600 та приблизно $70,000 виступали як опора в недавній торгівлі Bitcoin. Ці зони повторно сковували спроби Bitcoin ралі, підтверджуючи їх як важливі бар`єри, що повинні бути подолані для появи бикового реверсу.

`Bitcoin продовжує відкидатися на все менших і менших цінах, утворюючи серію нижчих максимумів. Спочатку Bitcoin відкинув на ~$71,500. Потім, ціна підтвердила синій квадрат як місце локального піку, за даними останньої історії. Коли цю серію нижчих максимумів закінчиться, саме тоді Bitcoin почне знову рухатися вперед,` - він сказав.

У заплутаних термінах, нижній максимум виникає тоді, коли вершина нижча за попередню вершину, сигналізуючи про песимістичну тенденцію, так як продавці все більше контролюють ринок. Виявлення послідовних нижчих максимумів на рівні $71,500, які слідують за подальшим відхиленням на прогресивно менших цінових рівнях підкреслює постійний тиск вниз на ціну Bitcoin.

Згідно з аналізом, коли Bitcoin встановить новий високий максимум, це буде свідчити про зміну настроїв на ринку, і можливо відкриє шлях для поновленої бикової активності.

У той же день, експерт також відзначив, що якщо Bitcoin успішно перевіряє область $69,170, він відкриє шлях для подальших зростань.

Примітно, що Bitcoin не зміг утримати імпульс, зазначений виявлений в перших днях тижня після того, як криптовалютний зросла до $69,000 в понеділок. Проте, бики не змогли утримати вищий траєкторію, і цифровий актив знову відступив. Це співпало з хакінгом японської біржі криптовалют DMM Bitcoin, яка втратила понад $300 мільйонів у Bitcoin.

В цілому, Bitcoin залишається пасивним, не роблячи значного руху в жодному напрямку.

Консолідація Bitcoin очевидна на щотижневому графіку активу, що відображає виправлення понад 2% за період. Протягом останніх 24 годин Bitcoin втратив понад 0,1%, торгуючись на рівні $67,485 на момент натискання. Тим часом, виклик стоїть перед биками Bitcoin допомогти активу вийти із поточної консолідації, щоб у нього була реальна можливість повернутися на новий рекордний рівень.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ви ризикуєте своїм капіталом.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть