Триває розслідування втрати $10 млн на DEX Velocore

Триває розслідування втрати $10 млн на DEX Velocore

Розкрада DEX Velocore призвела до втрати $10 мільйонів користувальницьких ліквідних активів.

DEX Velocore, що діє на блокчейнах zkSync та Linea, стикається з підозрою у вторгнення, що призвело до втрати $10 мільйонів користувальницьких ліквідностей. Блокчейн Linea тимчасово припинив виробництво блоків під час розкради Velocore, але операції вже відновлені.

Velocore, децентралізована біржа (DEX), що діє на блокчейнах zkSync та Linea, за повідомленнями стала жертвою підозрілого вторгнення, що призвело до втрати приблизно у $10 мільйонів вартості користувальницьких ліквідностей.

Розкрада Velocore відбулася, коли блокчейн Linea, де діє Velocore, тимчасово зупинив виробництво блоків, що спричинило розлад у операціях. Хакерам вдалося відправити частину вкрадених активів Ethereum (ETH) через ланцюги на головну мережу Ethereum.

У відповідь на розкраду Velocore підтвердила експлуатацію, визнаючи значний вплив на свої CPMM-пули. Однак DEX заспокоїв користувачів, що стабільні пули залишилися непорушеними, дозволяючи безпечний виведення коштів з цих пулів.

Velocore - це проект AMM DEX, що діє за моделлю ve(3,3) на екосистемі zkSync Era. Ve(3,3) - це назва моделі ліквідності, яку спочатку ввів Solidly. Однак Velocore покращив та подолав обмеження, з якими зіткнувся Solidly, щоб підвищити ефективність та безпеку для користувачів. Крім того, Velocore застосовує механізм власної ліквідності Protocol Owned Liquidity для оптимізації прибутку від ліквідності.

Команда Velocore швидко розпочала розслідування, виявивши механізм використання та впровадивши процес ведення переговорів на ланцюжку для вирішення проблеми. Вони також запевнили користувачів у продовженні зусиль за виявленням злочинців та обіцяють подальші оновлення незабаром.

Тим часом операції на головній мережі Telos залишаються непорушеними, з функціональністю тимчасово замороженою, поки команда співпрацює з фондом для забезпечення безпеки коштів користувачів і відновлення нормальної роботи.

Біржа твердить, що пройшла три раунди строгих аудитів від авторитетних фірм, включаючи Zokyo, Hacken та Scalebit, для забезпечення захисту користувачів та цілісності платформи.

УВАГА: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку та не є інвестиційною порадою. Ми радимо вам провести свої власні дослідження перед інвестуванням.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть