Кінець продажу акцій FTX компанії Anthropic за $450 млн

Кінець продажу акцій FTX компанії Anthropic за $450 млн

FTX Shares In Anthropic Now Completely Sold Out As Final $450 Million Sale Completed

Ключові пункти: Залишилось 15 млн акцій FTX у компанії Anthropic було продано за $450 млн з метою оптимізації повернення кредиторам. Конкурс FTX призвів до понад $700 млн витрат, існують побоювання стосовно можливих конфліктів інтересів, пов`язаних із юридичною фірмою Sullivan and Cromwell. Нарешті, FTX більше не є акціонером у компанії зі штучним інтелектом Anthropic після продажу всіх своїх акцій у цій компанії. FTX Shares In Anthropic Was Completed $450 Million Sale

Спадщина FTX, очолювана генеральним директором Джоном Реєм III, продала залишкові 15 мільйонів акцій FTX у компанії Anthropic за $30 кожна, заробивши понад $450 млн. Загальна сума, отримана від початкових $500 млн інвестицій FTX, тепер становить майже $1,3 млрд з прибутком близько $800 млн.

Найбільшим покупцем був глобальний венчурний фонд G Squared, який купив 4,5 мільйона акцій за $135 млн. Решта 20 покупців були в основному венчурними фондами. Це другий продаж; акції, продані у березні, реалізувалися за ту ж саму ціну в $30 за акцію.

Ліквідація акцій FTX у компанії Anthropic - це частина максимізації відшкодування кредиторам. Угода була схвалена Верховним судом країни Делавер окружного суду США всього за кілька тижнів. За словами FTX, процес був спеціально розроблений для оптимізації для всіх сторін і прискорення виплат кредиторам. FTX готується до повного повернення кредиторам з фондом у розмірі $16,3 млрд

Конкурс FTX коштував понад $700 млн на юридичні та адміністративні витрати, які контролює кредитор містер Фіолетовий. Основна юридична фірма, яка займається банкрутством - Салліван та Кромвель, стала об`єктом критики через можливі конфлікти інтересів через своє минуле представництво FTX. Їй довелося відстоювати вимоги щодо незалежного експерта і колективної позовної скарги.

Незважаючи на старання фірми, FTX змогла зібрати $16,3 млрд на готівку для розподілу, значно більше, ніж $11 млрд, які належать приблизно двом мільйонам клієнтів та іншим кредиторам. Біржа планує повернути принаймні 118% від дозволених вимог, безпрецедентний факт в американських судових засіданнях з питань банкрутства.

Генеральний директор FTX Джон Рей III стягнув зі свого фонду $5,6 млн за свої послуги, виставивши рахунок за $1300 за годину. Підхід фонду відображає його зобов`язання повернути кредиторам та вирішити банкрутство якнайшвидше. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку і не складає інвестиційні поради. Рекомендуємо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть