Негативні виведення ARB з Coinbase — вплив на ціну ta інвесторів

Негативні виведення ARB з Coinbase — вплив на ціну ta інвесторів

Компанія Coinbase вивела великі суми Arbitrum

Сьогодні стався важливий розвиток подій для Arbitrum, криптовалюти, яку уважно стежать турецькі інвестори. Незважаючи на заголовок, що вказує на можливий ризик, значні виведення ARB з Coinbase не обов’язково свідчать про наближення продажів. Однак цей рух заслуговує уваги, оскільки він може призвести до майбутніх повторних входів на біржі. Ось деталі.

Що спонукало виводити Arbitrum?

Останнім часом два недавно створених гаманця для криптовалюти значно вивели Arbitrum (ARB) з Coinbase, привертаючи увагу OnchainDataNerd. Дія, яка відбулася 12 годин тому, включала значні кількості токенів ARB. Звертайтесь до NEWSLINKER, щоб отримати останні новини з технологій.

Перший гаманець, ідентифікований як 0xAe0, вивів 4,4 мільйона токенів ARB на суму приблизно $4,93 мільйона. Мета цієї великої трансферу залишається невідомою, але ймовірно, він призначений для торгівлі, стейкінгу або інших використань в екосистемі криптовалют. Тим часом, другий гаманець, позначений як 0xD58, вивів ще більшу суму 5 мільйонів токенів ARB, що еквівалентно $5,6 мільйона. Як і з першим гаманцем, конкретні наміри за цією дією залишаються невідомими.

Чи може ціна Arbitrum (ARB) залишатися стабільною?

Аналізуючи поведінку ціни Arbitrum (ARB), вона показує патерн, схожий на XRP, показуючи певний опір. Багато інвесторів купили на високих рівнях і тримають свої інвестиції, чекаючи, коли ціна відновиться до їх рівнів покупки. Наразі ARB торгується за $1,12, з RSI на рівні 42, що свідчить про інтенсивний тиск на продаж. Це може призвести до спадної тенденції в найближчі дні.

У обігу є 2,9 мільярда токенів ARB, максимальний обсяг обмежений 10 мільярдами. Враховуючи щомісячні розблокування токенів, здається малоймовірним, що ARB досягне двоцифрових значень, наприклад $10, під час бичого ринку.

Ключові висновки для інвесторів

  • Значні виведення ARB з Coinbase не обов’язково сигналізують про наближення продажів.
  • Поточна ціна ARB становить приблизно $1,12 з потенційним тиском на зниження через високий RSI.
  • ARB має максимальну поставку токенів у розмірі 10 мільярдів, що робить складним досягнення двоцифрових показників.
  • Інвесторам слід очікувати можливих повторних входів на біржі.
  • Щомісячні розблокування токенів можуть вплинути на траєкторію ціни ARB.

Враховуючи ці уваги, інвесторам варто залишатися бджолами та врахувати ці фактори при прийнятті рішень щодо інвестицій в Arbitrum.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть