Тенденції продажів NFT: Ethereum лідирує, але ринок зменшується

Тенденції продажів NFT: Ethereum лідирує, але ринок зменшується

Продажі NFT знову знизилися: Ethereum лідирує, коли ринок зменшується на 7,03%

Протягом минулого тижня продажі невзаємозамінних токенів (NFT) знову знизилися, зменшившись на 7,03% порівняно з попереднім тижнем. Протягом цього періоду було зафіксовано продажі на суму $122,3 млн, при цьому лідерство зайняли NFT на базі Ethereum. Продажі NFT за 7 днів зменшилися на 7,03%.

Цього тижня ми спостерігали ще сім днів приглушених продажів NFT, з Ethereum, що утримує лідерство, і Bitcoin на другому місці. Продажі скоротилися на 7,03% порівняно з попереднім тижнем, склавши $122,3 млн між 25 та 1 червня 2024 року. Найдорожчий проданий NFT цього тижня був з колекції Azuki блокчейну Ethereum. Azuki #3,374 був проданий за $393,112 п`ять днів тому, посівши перше місце.

Друге за висотою продаж прийшло з блокчейну Bitcoin, де був придбаний NFT із знаковим написом за $305,258 два дні тому. Третій за вартістю NFT проданий був Boogle #061 на Solana, який був проданий за $206,936 п`ять днів тому. Ethereum був провідним блокчейном за загальними продажами за семиденний період, за цей тиждень здійснивши продажі на суму $37,06 млн. Однак продажі NFT на базі ETH скоротилися на 11,66% порівняно з попереднім тижнем.

Продажі NFT на Bitcoin склали $28,54 млн, що є зниженням на 10,83% від попереднього тижня. Тим часом NFT на Solana показали трохи більше $19 млн, що вказує на помірне зменшення на 1,72%. Polygon виступив найкращим серед п`яти головних ланцюгів за продажами NFT, показавши зростання на 29,04% в порівнянні з попереднім тижнем, склавши близько $15,54 млн. Immutable X зайняв п`яте місце, зі зростанням продажів на 14,69% до $8,54 млн.

Серед п`яти найкращих колекцій NFT тижня перше місце посіла колекція Uncategorized Ordinals з продажами на суму $8,619,161, хоча це було скорочення на 16,25% порівняно з попереднім тижнем. Guild of Guardians від Immutable X мала другий найвищий обсяг продажів на суму $5,73 млн, що є збільшенням на 23,27%. Їх слідували Nodemonkes, Bored Ape Yacht Club (BAYC) та Dmarket.

Продажі цифрових колекцій постійно зменшуються тиждень за тижнем, не показуючи ознак відновлення. У той час як інші криптосектори переживають значне зростання, продажі NFT залишаються слабкими, з цінами на блю-чіп NFT, які знижуються на 80-90% від своїх піків. Час покаже, чи буде відновлюватися тенденція NFT, але наразі постійне тижневе скорочення продажів за останні кілька місяців вказує на значне сповільнення зростання порівняно з попередніми роками.

Що ви думаєте про тенденції продажів NFT? Поділіться своїми думками та думками з цього питання у розділі коментарів нижче.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть