Bitcoin: прорив на $68,000 у криптовалютному ринку

Bitcoin: прорив на $68,000 у криптовалютному ринку

Чи може Bitcoin незабаром прорватися через психологічний опір у $68,000?

Bitcoin (BTC) впав на 0,70% за останні 24 години, торгуючись на рівні $67,626. Щоденний RSI становить 52, що свідчить про нейтральний настрій на ринку.

Bitcoin (BTC), провідна криптовалюта за обсягом ринку, наблизився до свого історичного максимуму в минулому місяці, коливаючись між $58,000 та $71,000. Наразі, торгується на рівні $67,668, BTC має проблеми з проривом психологічного опору в $68,000 через останнє зниження.

Протягом останніх 24 годин ціни на BTC впали на 1,05%, обсяг торгів зменшився на 7,69% до $23,43 мільярда. Цей відрицький тренд може бути пов`язаний з вето президента Байдена законопроекту Конгресу про зберігання криптовалюти, спрямованого на скасування SAB 121. Цей контроверзний захід був висвітлений за можливість стримування фінансових установ від надання послуг зберігання криптоактивів, що ставить виклики для традиційних фінансових установ, задіяних в галузі криптовалюти.

Графік цін Bitcoin (Джерело: CoinMarketCap) Чи переможуть бики BTC?

Аналізуючи графік цін за 24 години, ключові опорні рівні Bitcoin відзначаються в діапазоні $68K–$70K. Спочатку він може протестувати опір на рівні $68,760. Якщо биковий тренд продовжується, наступний ключовий опір може бути на рівні $71,349. Крім того, вища мета може бути встановлена на рівні $72,550.

Навпаки, якщо веде ведмідь, вони можуть побачити, як ціни на Bitcoin опускаються в діапазоні $65.5K–$66.5K. Якщо він приймає ведмежий темп, BTC може скочити на опір на рівні $66,490. У випадку сильного сигналу ведмедів, ціна BTC може опуститися далі до діапазону $64,890. Щодо настроїв на ринку, щоденний індекс відносної сили (RSI) становив 57,21 в нейтральні умови.

Аналітики вказали, що Bitcoin ймовірно переживе биковий ринок у 2024 році. Напівріччям року, ціни очікуються на перехід вище опори у $70K, а кінець року буде позначений короткотривалим спадом цін. Крім того, прогнози цін на BTC на майбутні роки вказують на те, що актив досягне прориву у $1 млн. Зараз запуск Spot Bitcoin ETF залучив традиційних інвесторів на крипторинок з очікуванням, і в останні часи відбувається вгору.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть