Графічні паттерни вказують на можливий вибух ціни Bitcoin

Графічні паттерни вказують на можливий вибух ціни Bitcoin

Вибух ціни Bitcoin: Графічні паттерни визначають рівні BTC, на які варто звернути увагу

Bitcoin (BTC) продовжує утримуватися біля рівня $67,000, проте ведмеді та бики не можуть суттєво змінити ціну першої криптовалюти в будь-яку сторону.

У цей час експерт з криптоторгівлі TradingShot підкреслив, що графічні паттерни вказують на можливий вибух ціни Bitcoin.

В пості на TradingView 31 травня експерт зауважив, що Bitcoin на межі завершення правого плеча паттерну `інверсна голова і плечі` (IH&S), биковий індикатор, який виник після історичного максимуму криптовалюти 14 березня.

Паттерн IH&S, добре відома формація для різкого обертання, вказує на зміну зниження на зростання. Формація складається з трьох частин: лівого плеча, голови та правого плеча. Тому завершення правого плеча сигналізує потенційний початок значного руху вгору.

Крім того, поточний рух ціни знаходиться в межах вгорі руха. Цей патерн `Channel Up` показав попередній биковий рух, пік якого склав 19,50%, за якими слідували два ведмежі рухи приблизно по -8% кожен, підкріплюючи симетрію в структурі цінових рухів Bitcoin. Стійкість зоні підтримки

Аналіз також виокремив визначені зони підтримки та опору в межах паттерну IH&S. Зона підтримки один демонструвала стійкість, тримаючися міцно двічі з 23 травня. Це свідчить про сильний попит на цьому рівні, який забезпечує базу для очікуваного бикового руху.

Тим часом аналітик зауважив, що 50-денний рух середньої є ще одним важливим індикатором. Доти, як ціна Bitcoin залишається вище цієї середньої, очікується продовження бикового тренду, імовірно, призведе до ціни близько до рівня $80,000.

`Отже, поки він тримається, разом з 1Д MA50, тренд залишається биковим, і технічна динаміка патерну IH&S спрямована на 2,0 Фібоначчівське розширення на рівні $89,000. Однак ми зараз маємо більш короткострокову перспективу, і перед 89k ми будемо спрямовувати на $79,500, що буде підйомом на +19,50%, схожим на попередній Биковий Рух Каналу,` сказав експерт.

Не вдала спроба Bitcoin досягти відмітки в $70,000

Слід відзначити, що Bitcoin повернувся до торгівлі вище рівня $67,000 після не вдалої спроби повернутися до рівня $70,000 за останні 24 години. Зокрема, Bitcoin піднявся до $69,000 31 травня, але не зміг утримати цю позицію.

Зростання відступило після того, як останні дані про реальний ВВП США становили 1,3% за перші три місяці щорічно, не відповідаючи прогнозу 1,6%. Дані вказували на те, що американські споживачі витрачали менше, викликаючи невизначеність щодо майбутнього економічного стану США.

Фактично, Bitcoin також скоригувався внаслідок інциденту з хакерством на японській криптовалютній біржі DMM Bitcoin, яка втратила понад $300 мільйонів вартості Bitcoin.

У зв`язку з поточним рухом ціни Біткоіна Міхаель ван де Поппе, засновник і генеральний директор MNTrading, зауважив, що ринок знаходиться в рівновазі і інвесторам варто слідкувати за критичним рівнем $66,000.

Загалом, за прогнозами експертів, інвестори будуть сподіватися, що наступний рух ціни Bitcoin збігається з биковим ралі після поділу на блоки.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть