Зростаюча вартість рун Bitcoin: чи повертаються мем-монети на ринок?

Зростаюча вартість рун Bitcoin: чи повертаються мем-монети на ринок?

Криптовалютні руни знову на коні? Спекулятивні мем-монети різко збільшують загальний ринковий капітал понад $2 мільярди

Вперше в історії загальна ринкова капіталізація токенів на базі рун Bitcoin перевищила $2 мільярди доларів, додатково перевертаючи наратив про те, що нова екосистема для мем-монет, побудована на мережі Bitcoin, є мертвими від природи.

На даний момент, токени на рунах мають загальну вартість $2.06 мільярди доларів, за даними аналітичної платформи Bitcoin GeniiData. Просто на минулому тижні ця цифра перевалила $1 мільярд вперше.

Збільшення вартості, здається, в значній мірі пов`язане з одним токеном на рунах, а саме DOG•GO•TO•THE•MOON (також відомий як DOG). DOG зросла на понад 90% за останній тиждень, до ціни, яка все ще залишається частиною цента. Її ринкова капіталізація зараз становить впорядкованих $797 мільйонів — роблячи її дев`ятою найціннішою мем-монетою серед усіх блокчейнів, за даними CoinGecko.

Останнє зростання вартості для рунів здається щось на кшталт благословення для творця рун Кейсі Рордамора, який раніше запустив протокол інскрипції Bitcoin Ordinals, схожий на NFT, минулого року.

Перед дебютом Рун на тлі напівання Bitcoin 19 квітня, Рордамор твітнув — жартома про це, ми припускаємо — що він скоїть ритуальне самогубство, якщо Руни не досягнуть ринкової капіталізації у $1 мільярда протягом місяця з моменту запуску.

Здається, що розробник Bitcoin отримав бажання — на межі. Руні зрушилися у $1 мільярд загальної ринкової капіталізації всього за день до самозапровадженої крайньої дати Рордамора, за даними GeniiData. З тієї пори протокол різко зрослив вартість за кілька днів.

В останні дні відбулося особливо помітне зростання активності у рунах, з щоденним обсягом транзакцій на протоколі, що наближався до $20 мільйонів як у середу, так і у четвер вперше з часів тижня запуску Рунів в квітні.

Зростання приходить в самий час, коли багато хто в галузі вже списували руни як невдачу, враховуючи надзвичайно високі очікування, пов`язані з водночасно спокусливим обіцянням протоколу здати привабливим способом те, як мем-монети — дуже популярна активна категорія — можуть бути створені на основі провідної криптовалюти світу.

До очевидного повернення Рун в останні два тижні обсяг транзакцій протоколу впав понад 90% після короткочасного блокбастерного дебюту.

Відредаговано Ендрю Хейвард Відмова від відповідальності

Погляди та думки автора є лише для інформаційних цілей і не становлять фінансових, інвестиційних або інших порад.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть