Новий трейлер для The Readyverse: Цифровий світ майбутнього

Новий трейлер для The Readyverse: Цифровий світ майбутнього

Ернест Клайн та студія Readyverse представили новий трейлер для The Readyverse

Студія Readyverse, спільно з відомим автором Ернестом Клайном, представила захоплюючий новий трейлер під час події Consensus, що надає перший погляд на The Readyverse. Ця платформа нового покоління обіцяє революціонізувати спосіб взаємодії з метавсесігрими та досвідами, безшовно інтегруючи технології Web3 та AIGC.

The Readyverse, розроблений Futureverse, має стати основним цифровим центром для відкриття взаємопов`язаних досвідів метавсес. У трейлері демонструється підказка цієї передової технології, підкреслюючи функції, спрямовані на користувача, які оживляють цифровий досвід.

Ключові особливості, які відзначено в трейлері

  • AI Curator: Ваш особистий штучний інтелект, призначений для створення та кураторства персоналізованих досвідів.
  • Surreal Estate: Унікальні, власні користувачами, створені штучним інтелектом особисті середовища.
  • Avatars: 3D-персонажі, готові до гри.
  • Wearables: Обмінні та торгові одяг та аксесуари.
  • Generative AI: Інструменти для створення 3D-об`єктів, середовищ та музики за допомогою генеративного штучного інтелекту.

The Readyverse має стати остаточним пунктом призначення для шанувальників, які прагнуть досліджувати свої улюблені історії та інтелектуальну власність у метавсесі. Використовуючи передові технології у web3, доповненої реальності та віртуальної реальності, студія Readyverse стане справжнім провідником у цифровій взаємодії та розповіді.

Щоб отримати більше інформації про The Readyverse, зареєструватися на попередній доступ та отримувати живі оновлення, відвідайте readyverse.com та слідкуйте за @thereadyverse в Instagram і X.

Інформація про студію Readyverse

Студія Readyverse - це передова технологічна та досвідчена студія метавсесу, співзасновниками якої є Шара Сендерофф, Аарон Макдональд (співзасновники Futureverse), Ернест Клайн (автор бестселера та творець Ready Player One) та Дан Фара (продюсер фільму Ready Player One). Разом вони відкривають наступну еру захоплюючих цифрових досвідів.

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть