Судовий вирок Трампу збільшив доходи криптотрейдера

Судовий вирок Трампу збільшив доходи криптотрейдера

Криптотрейдер заробив $167,000 за 5 годин торгуючи токенами Трампа

В довгоочікуваному судовому процесі по справі Хашгельду було прийнято вирок провину, і колишній президент США Дональд Трамп був знайдений винним у всіх 34 злочинах шляхом єдинодумного рішення 12 членів журі в Нью-Йорку, а призначена дата засудження - 11 липня.

Однак для одного криптотрейдера цей вирок мав позитивний бік, оскільки він зміг заробити понад $167,000 з допомогою вдало розміщених угод з токенами, пов`язаними з Трампом, FreeTrump (FREE) та Never Surrender (TRUMP), створеними коротко після проголошення вироку вини. Як пройшла угода?

Застосовуючи стратегічний підхід, трейдер скористався волатильністю токенів на тему Трампа, зокрема FreeTrump і Never Surrender. За всього п`ять годин криптовалютний трейдер обміняв їх на приблизно 972 токени Solana (SOL), еквівалентні $167,000.

Спочатку трейдер витратив 85 SOL (вартістю $14,600) на покупку токенів FREE, а потім продав їх за 814 SOL (вартістю $140,000), що призвело до прибутку 729 SOL (еквівалентно $125,000).

Додатково 72 SOL (вартістю $12,300) було використано для придбання токенів TRUMP і пізніше продано за 315 SOL (вартістю $54,000), що принесло прибуток 243 SOL (еквівалентно $42,000).

Політична боротьба Дональда Трампа приносить вигоди криптотрейдерам

Хоча не прямо пов`язаний з Дональдом Трампом, раптовий ріст токена MAGA (TRUMP) створив новий клас мільйонерів у виникнутої крипто-сфері PoliFi, де політика, фінанси та криптовалюта зустрічаються.

Згідно з провайдером даних національного ланцюга CoinMarketCap, токен TRUMP зрос на 75% за останній тиждень. Лише 21 травня він збільшився на 14% після оголошення кампанії Трампа про те, що буде приймати криптожертвування, у тому числі в Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) та Shiba Inu (SHIB).

Трейдери використовують токен TRUMP як спекулятивну інвестицію, пов`язану з триваючою президентською кампанією Трампа, що призводить до його недавніх значних приростів.

Посилання: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування це спекулятивно. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть