Назва статті: Румунське місто Тузла стане розумним центром завдяки блокчейну DePIN від ARAX

Назва статті: Румунське місто Тузла стане розумним центром завдяки блокчейну DePIN від ARAX

Румунське місто Тузла стане підтримуваним блокчейном DePIN розумним центром з партнерством ARAX

ARAX оголосив про стратегічне партнерство з муніципалітетом Тузли, Румунія, для запуску проекту Децентралізованої Фізичної Інфраструктурної Мережі (DePIN), спрямованого на трансформацію міста в розумний міський центр. Ця ініціатива використає передові блокчейн, Інтернет речей та штучний інтелект від ARAX для впровадження інтелектуальних вуличних ліхтарів та інших рішень для розумного міста.

Проект буде реалізовано в три етапи, починаючи з планування та досліджень можливостей. Ця початкова фаза включатиме залучення учасників, оцінку потреб, технічні та фінансові дослідження для забезпечення того, що проект відповідає потребам громади та є життєздатним.

Другий етап передбачає випробування впровадження вуличних ліхтарів, що працюють на відновлювальній енергії, обладнаних вертикально-осьовими вітряками, сонячними панелями та гібридними інверторами. Ці вуличні ліхтарі будуть підключені через мережу Lunaº Mesh, яка забезпечує надійне підключення до Інтернету речей за допомогою мікрохвильових радіомостів, точок доступу WiFi та шлюзів LPWAN. Інтеграція блокчейну використовуватиме Блокчейн-як-Платформу (BaaP) від ARAX для безпечних, децентралізованих операцій, які включають спільний майнінг, децентралізовані платформи зберігання та цифровий ідентифікатор CorePass для безпечного зберігання даних та масштабованості.

Мережа Lunaº Mesh, ключовий компонент проекту, працює як децентралізована мережа, де кожен вузол підключений до декількох інших вузлів, що дозволяє зашифрований комунікацію на базі блокчейну. Ця топологія мережі `меш` гарантує відсутність центральної точки підключення, підвищуючи надійність та безпеку мережі зв`язку. Система моніторингу розумних активів Lunaº Mesh Smart Asset Monitoring System (SAMS) сприяє омнідирекційної комунікації між різними активами, такими як транспортні засоби та статичні вузли, покращуючи інтелект додатків та дозволяючи стрімінг та моніторинг даних в реальному часі.

Третій етап проекту спрямований на розширення та інтеграцію, масштабування мережі інтелектуальних вуличних ліхтарів по всій Тузлі та включення додаткових рішень для розумного міста, таких як розумна парковка, управління відходами та загальнодоступна Wi-Fi. Співпраця з місцевими органами влади буде вирішальною для інтеграції цих технологій у управління громадськими послугами, покращуючи загальну ефективність та відгук.

Успіх цього проекту DePIN залежить від створення міцних приватно-громадських партнерств. У Тузлі ця співпраця об`єднає ARAX, муніципалітет та громаду для спільного використання ресурсів, знань та відповідальностей. Ця модель спільної економіки стимулює мешканців та підприємства внести свій внесок у цифрову інфраструктуру міста, підвищуючи залучення громади та забезпечуючи справедливий розподіл економічних вигод.

Децентралізована технологія від Core Blockchain є невід`ємною частиною проекту DePIN. Вона забезпечує безпечну, стабільну підтримку токенів/монет та ліквідність і вбудовує управління в проекти, такі як фінансові рішення для підприємств і забезпечені безпекою системи TradeFi на основі блокчейну.

Цей проект DePIN у Тузлі представляє трансформаційний підхід до управління містами та розвитку інфраструктури. За допомогою рішень від ARAX, пілотний проект спрямовується на встановлення показників розумних міст, підкреслюючи сталість, ефективність та залучення громади. Ця співпраця між ARAX та муніципалітетом Тузли, підтримана залученням громади, є вирішальною для досягнення спільних цілей сталості, ефективності та інновацій у міському розвитку.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть