Нова стабільна монета AUSD на платформі Sui: революція у цифровій фінансовій справі

Нова стабільна монета AUSD на платформі Sui: революція у цифровій фінансовій справі

Agora запускає стабільну монету AUSD на платформі Sui, відкриваючи нову еру у цифровій фінансовій справі.

Agora, провідна компанія у галузі фінансових технологій, запустила свою нову стабільну монету AUSD на платформі Sui. Цей стратегічний крок підвищить стабільність та функціональність цифрових транзакцій, надаючи користувачам надійний та ефективний засіб проведення бізнесу в еволюціонуючій цифровій економіці.

Після FDUSD, AUSD є другою стабільною монетою, запланованою для дебюту на Sui. Початкова пропозиція від Agora, AUSD, очолює зусилля компанії встановити всесвітню фінансову мережу.

Очікується, що стабільна монета буде запущено у червні цього року і її вартість буде фіксована на рівні з американським доларом. Раніше Agora заявила, що AUSD буде доступний на платформах Optimism, Ethereum та Arbitrum. Sui є першою віртуальною машиною блокчейнів AUSD, яка не базується на Ethereum.

Декларована мета Agora створення `більш безпечної, включної фінансової системи`, яка дозволить людям отримувати доступ до американських доларів у будь-якому куточку світу, гармонує з міжнародно доступною технологією блокчейнів Sui, яка є безпечним засобом обміну криптовалют. З підтримкою інвестиційних фірм управління, таких як General Catalyst та Dragonfly, Agora, здається, має міцну підтримку для своєї стабільної монети.

Додаткова інформація

Sui надає Agora ідеальне середовище для запуску стабільної монети та надзвичайно масштабовану інфраструктуру, яка лідирує на ринку за пропускною спроможністю. Довгострокова мета Agora розвитку включної та доступної фінансової платформи співпадає з власними технологіями, такими як zkLogin. Успіх протоколів DeFi на Sui ще раз підтверджує сприятливу атмосферу платформи для обміну Bitcoin.

Стабільна монета AUSD призначена для надання переваг криптовалют, мінімізуючи коливання, які, як правило, пов`язані з цифровими активами. Прив`язана до американського долара, AUSD має на меті забезпечити стабільну вартість, роблячи її привабливим варіантом для користувачів, які шукають послідовність у своїх цифрових транзакціях. Використовуючи міцну інфраструктуру платформи Sui, Agora має намір забезпечити безшовний та безпечний досвід для користувачів, гарантуючи, що AUSD зберігає свою вартість та надійність.

  • Інтеграція Sui, платформи нового покоління блокчейнів, надає декілька переваг для користувачів AUSD. Відома технологія Sui своєю масштабованістю, швидкістю та безпекою, критичними факторами для широкого поширення стабільних монет. З високою пропускною здатністю та низькою латентністю Sui, очікується, що транзакції, які включають AUSD, будуть оброблятися швидко та ефективно, відповідаючи потребам як індивідуальних користувачів, так і підприємств.
  • Рішення Agora запустити AUSD на Sui віддзеркалює більш широкий тренд на ринку цифрових валют, де стабільні монети набувають все більшої популярності. Оскільки все більше користувачів та установ визнають потенціал стабільних монет для полегшення плавних та стабільних транзакцій, зростає попит на надійні та добре інтегровані цифрові активи. Запуск AUSD на Sui позиціонує Agora для задоволення цього попиту, надаючи універсальний та надійний інструмент для різних фінансових операцій.
  • Запуск AUSD на Sui очікується мати значущі наслідки для цифрової економіки. Стабільні монети, такі як AUSD, можуть зблизити традиційне фінансування та світ розширюючихся криптовалют, пропонуючи практичне рішення для користувачів, які шукають переваги цифрових валют без пов`язаних ризиків волатильності. Це може підвищити прийняття цифрових валют у повсякденних транзакціях, від онлайн-покупок до переказів коштів та навіть у крупномасштабних фінансових операціях.
  • Крім того, ініціатива Agora підкреслює важливість стратегічних партнерств у блокчейні. Співпрацюючи з Sui, Agora використовує сильні сторони обох суб`єктів для створення переважного продукту. Ця партнерська угода призначено сприяти інноваціям та підтримати зростання цифрової економіки, оскільки користувачі отримують доступ до стабільних та ефективних фінансових інструментів.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть