1) Alchemy Pay та AltLayer: спрощення криптовалютних транзакцій
2) Партнерство Alchemy Pay і AltLayer: покращений досвід користувачів
3) Alchemy Pay: розширення глобальної платіжної системи

1) Alchemy Pay та AltLayer: спрощення криптовалютних транзакцій 2) Партнерство Alchemy Pay і AltLayer: покращений досвід користувачів 3) Alchemy Pay: розширення глобальної платіжної системи

Alchemy Pay партнерує з AltLayer для безперервних криптовалютних транзакцій

Alchemy Pay, лідер у сфері платіжних шлюзів фіат-криптовалюта, співпрацює з AltLayer, відкритим децентралізованим протоколом, щоб надати рішення для безмежних вхідних та вихідних шляхів у межах своєї екосистеми. Цей крок спростить цифрові грошові транзакції для людей по всьому світу, які можуть не мати доступу до банківських рахунків або кредитних карток.

Партнерство Alchemy Pay та AltLayer покращує досвід користувача

Співпраця між Alchemy Pay та AltLayer спрямована на поліпшення досвіду користувача у межах останньої екосистеми. Використовуючи плагін Alchemy Pay, розробники та додатки на платформі AltLayer можуть інтегрувати вхідні та вихідні шляхи без великих труднощів. Це дозволить користувачам купувати або продавати будь-яку криптовалюту за допомогою різних платіжних методів, таких як WeChat Pay серед інших, проти різних місцевих фіатних валют.

Alchemy Pay розширює свою глобальну платіжну шлюзову систему

Платіжні шлюзи, надані Alchemy Pay, включають платежі Visa та Mastercard в 173 країнах, Apple Pay, Google Pay. Також вони включають внутрішні перекази, а також популярні мобільні гаманці в економіках розвиваючихся ринків, таких як Нігерія чи Кенія.

Завдяки більш ніж 300 підтримуваним місцевим платіжним каналам гарантується високий рівень конверсії при мінімальних комісіях. Крім того, спрощується процес реєстрації клієнтів, вдосконалюючи загальний рівень задоволеності користувачів.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть