Капітальна ротація на ринку криптовалют: чому SOL випереджає ETH?

Капітальна ротація на ринку криптовалют: чому SOL випереджає ETH?

Солана (SOL) домінує над Ethereum (ETH): співзасновник Glassnode

За словами співзасновника Glassnode Янна Алемана капітальна ротація у криптовалютному ринку почалася.

Алеманн зауважив, що наразі Солана (SOL) переважає над Ethereum (ETH). Його оцінка приходить після того, як перше здобуло приблизно 10% у порівняні з другим з 27 травня.

Пара SOL/ETH зазнала великого спаду після схвалення кількох Ethereum ETF на реальних активах (ETFs) Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) США у першій половині цього місяця.

Тоді, як доля ринку Bitcoin знизилася більш ніж на 4% з 6 травня після перетину позначки в 56%.

`Коли певна криптовалюта росте, вона звичайно охолоджується, поки трейдери беруть прибуток та роблять ставки на інші активи. Капітальна ротація всередині криптовалют також може відбуватися внутрішньо, що означає, що та сама криптовалюта набувається за різними цінами.

Незважаючи на свою нещодавню слабкість, Bitcoin все ще на попередньому положенні порівняно з Ethereum на річній основі. Обидві криптовалюти збільшилися на 77.71% та 79.38% відповідно. Етф Солана?

Після того, як Bitcoin та Ethereum скористалися хайпом від ETF, аналітики зараз придивляються до інших потенційних криптовалютних суперників. За даними U.Today, аналітик CNBC Брайан Келлі передбачив, що Солана може виявитися наступним великим цифровим активом, який отримає свій власний ETF. Таку точку зору також поділяють американський фінансист Антоні Скарамуччі та британський банк Standard Chartered.

Тим часом, Чиказька товарна біржа (CME) нещодавно відкинула чутки про можливе запуск фьючерсів на основі Солани.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть