Хакерська атака на MetaDragon: сигнал для безпеки

Хакерська атака на MetaDragon: сигнал для безпеки

МетаДракон Хакер перемістив $192 тис. в BNB на TornadoCash: Сигнал для бджоли?

Meta NFT був атакований і користувачам радили перевести його на META токени. TornadoCash ставить виклик правилам безпеки.

МетаДракон, децентралізована платформа гри NFT, стала жертвою хакерського нападу, який призвів до крадіжки 321.5 $BNB на загальну суму $192 тис. За даними Peckshield, фірми з блокчейн безпеки, викрадені активи були переміщені на TornadoCash, приватний міксер.

#PeckShieldAlert @MetaDragonDao виконавець - позначена адреса вже відправила 321.5 $BNB (на загальну суму ~$192 тис.) до #Tornadocash pic.twitter.com/xYnDphyLQY — PeckShieldAlert (@PeckShieldAlert) 30 травня 2024

МетаДракон опублікував на платформі X інформацію 24 години тому, яка повідомила користувачів про те, що контракт NTF META був атакований і радить привести META NTF в токени якомога швидше, щоб зменшити втрати спільноти. Хакер перетворив NTF в токени META і вже їх продав.

🚨 Увага: Будь ласка, якнайшвидше конвертуйте свої META NFT в токени, щоб зменшити втрати спільноти!

⚠️ Контракт META NFT тільки що був взламаний. Хакер конвертував багато NFT в гаманцях в токени META та продав їх. Шлях атаки почався з META NFT.

🔴 The… — MetaDragon (@MetaDragonDao) 29 травня 2024

TornadoCash - це міксер на основі Ethereum, відомий своєю можливістю приховати походження та призначення криптовалютних транзакцій. Це дозволяє користувачам змішувати свої токени з іншими, щоб анонімізувати активи. З використанням TornadoCash хакери поставили виклик владі та фірмам з безпеки відстежити та відновити вкрадені активи. Як МетаДракон йде далі з цим?

Протокол МетаДракон відомий своїм новаторським підходом до гри Play-to-Earn (P2E), який інтегрує елементи, такі як торгівля NFT, гра та фінансові стимули. Платформа використовує протокол NFT111 для підвищення ліквідності та стабільності в своєму екосистемі. Це впливає не тільки на фінансову стабільність МетаДракон, але й на довіру в спільноті та потенційних інвесторів.

Цей інцидент проливає світло на виклики безпеки платформ DeFi. Більше того, надана анонімність є корисною для конфіденційності, але показує перешкоди для відповідності до регулятивних вимог та забезпечення безпеки.

Спільнота має намір підвищити свою безпеку для захисту своєї екосистеми, провести аудит безпеки всіх своїх контрактів та ввести покращені механізми безпеки для захисту активів. Крім того, МетаДракон досліджує варіанти страхування цифрових активів, щоб надати додатковий рівень безпеки.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть