Відхилено пропозицію підвищення податку на спалювання в Terra Luna Classic

Відхилено пропозицію підвищення податку на спалювання в Terra Luna Classic

Спільнота Terra Luna Classic відхилила пропозицію про підвищення податку на спалювання до 1,5%.

Учасники спільноти Terra Luna Classic вирішили змінити розподіл податку на спалювання з нагороди на оракулів.

Ініціативу з підвищення податку на спалювання до 1,5 відсотків відхилено спільнотою Terra Luna Classic. Регулярні пропозиції змінити податок на спалювання, зокрема про підвищення його суми, не знайшли підтримки серед учасників спільноти.

Учасники спільноти Terra Luna Classic (LUNC) висловили своє незадоволення пропозицією 12105, у якій йшлося про `Підвищення податку на спалювання`, називаючи її нелогічною та прикладом `лінивих зусиль`. У результаті пропозиція була відхилена.

Оскільки це лише текстова пропозиція, а не зміна параметрів, її прийняття не матиме впливу на податок. Необхідно подати нову пропозицію на Commonwealth із захоплюючим описом та періодом обговорення.

Лише 21,35% виборців підтримали план. Наратив про зміну податку на спалювання був відхилений 32% спільнотою Terra Luna Classic та 38% з вето-голосами. Оскільки в плані відсутні прогнози обсягів, статистика, що підтверджує підвищення податку, і додаткові методи, валідатори також проголосували проти.

Спільнота вирішила переключити розподіл податку на спалювання LUNC з нагород на оракулів. За підтримки 37 валідаторів, пропозиція отримала 70% підтримки. Податок на спалювання в Terra Classic складає 0,5%. Решту 20% рівномірно розподілять між Кошенляним фондом та Оракульським пулом, з 80% йде на спалювання.

Крім того, близько 1,4 мільярда токенів Terra Luna Classic (LUNC) були спалено у 21-ому пакеті механізму спалювання LUNC криптовалютною біржею Binance в цьому місяці. Більше 57 мільярдів LUNC були спалено біржею Binance, криптовалютною біржею, на їх найостаннішому спалюванні.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть