Домінування Bitcoin над золотом: аналіз і прогнози

Домінування Bitcoin над золотом: аналіз і прогнози

Ветеран трейдер Пітер Брандт висловив свою думку щодо домінування Bitcoin над золотом

Ветеран трейдер Пітер Брандт недавно привернув увагу до продовження успіхів Bitcoin у порівнянні з золотом, зауваживши, що хоча Bitcoin набирає швидкість, він ще не перевершив максимуми, яких досяг у 2021 році.

У 2021 році Bitcoin пережив значну ралі, досягнувши історичного максимуму понад 64 000 доларів у квітні, а потім знову досягнув вершини практично 69 000 доларів у листопаді. Протягом цих періодів виступ Bitcoin проти золота було особливо помітно, багато аналітиків і інвесторів робили порівняння між цими двома активами як сховищами вартості.

Швидкоплинемо до березня 2024 року, коли Bitcoin піднявся до 73 750 доларів на фоні оптимізму стосовно подій по зменшенню винагороди за блок та запровадження Bitcoin ETF. Однак криптовалюта ще не увійшла у попередній пік проти традиційного активу безпечного портфеля.

Брандт підкреслив це в останньому твіті, кажучи, що на основі інфляції та у відношенні до золота Bitcoin не проник 2021 року, незважаючи на подвоєння та ETF.

Bitcoin постійно випереджає золото в останні місяці, відображаючи зростаючу довіру інвесторів до довгострокової цінності цифрового активу. Це можна побачити на графіку BTC/золота, представленому Брандтом, який підкреслив успіхи Bitcoin в набиранні популярності в порівнянні з золотом.

Проте, незважаючи на вражаючі показники, Bitcoin ще не пробив піки, які він досяг у 2021 році. Брандт підкреслив важливість того, що Bitcoin перевищив свій пік 2021 року, кажучи `Нові піки потрібні для підтвердження бикового тренду`.

На момент написання BTC втратив 0,4% за останні 24 години, досягнувши 67 670 доларів.

У новинах про ETF BlackRock`s iShares Bitcoin Trust виросло, ставши найбільшим фондом для оригінальної криптовалюти в світі, з майже 20 мільярдами доларів загальних активів з моменту його лістингу на початку цього року.

Згідно з даними Bloomberg, у вівторок біржовий фонд мав 19,68 мільярда доларів токену, обігнавши Grayscale Bitcoin Trust, який мав 19,65 мільярда.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть