Трейдер втратив $2 млн на SHIB, купує $1 млн PEPE

Трейдер втратив $2 млн на SHIB, купує $1 млн PEPE

Трейдер, який втратив $2 мільйони з SHIB у попередньому циклі, зараз купує $1 мільйон PEPE

Криптовалютний трейдер, який втратив понад $2 мільйони, купуючи Shiba Inu (SHIB) на піку і продавши дно під час останнього ринкового циклу, купив на $1 мільйон PEPE.

Lookonchain повідомив про цю останню покупку трейдера та історичний контекст у пості X з 29 травня.

Як повідомляється, адреса `0xD21…07010` зняла 67 мільярдів PEPE, на суму $1,02 мільйона, з криптобіржі OKX. Покупка відбулася 29 травня о 08:21 за універсальним часом, за якою наступили менші покупки ще п`яти інших токенів.

Зокрема, Fetch (FET), SingularityNET (AGIX), Arbitrum (ARB), The Graph Token (GRT) і Bone ShibaSwap (BONE), всі з вартістю менше $500 000. Крім того, трейдер вже мав 35,27 мільярда SHIB, на суму $980 000.

Понад $2 мільйони втрат, трейдуючи SHIB у 2021-2022 роках

Проте, дані з ланцюжка показують минулі втрати мільйонера цьому ж трейдеру на адресу з мем-коїном Shiba Inu. Трейдер придбав 40,9 мільярда SHIB під час хайпу на бичому ринку у 2021 році, на суму $2,98 мільйона.

Ймовірно, це було рішення під фактором `страх пропустити` (FOMO), беручи до уваги, що SHIB перебував на своїх найвищих рівнях після помітного виступу, схожого на те, що представляє PEPE в цьому циклі.

Після того, як ринок спеки пішов на спад, цей трейдер утримував свою позицію SHIB, поки вона не наблизилася до своєї найнижчої ​​ціни в 2022 році. На цій точці `0xD21…07010` реалізував, ліквідуючи всю позицію з втратами 85,5%, фактично втративши $2,55 мільйона.

Історія цього трейдера служить як попередження про ризики домінування емоцій у торгівлі криптовалютою. Криптовалюти є високовольтними активами, і погані рішення можуть призвести до невідновних втрат так само швидко, як і до часом непостійних виграшів.

Крім того, мем-токени, такі як SHIB і PEPE, рухаються за хайпом, FOMO та жадібністю без чіткого пропозиційної вартісної пропозиції. Ці токени збільшують ризик зриву, як спостерігалося в історичних результатах цього трейдера. Тепер ринок цікавиться, чи повториться історія, позначаючи верхню ціну для PEPE та інших популярних токенів.

Повідомлення: Вміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під ризиком.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть