Революція штучного інтелекту в блокчейні: Інференція та Агент

Революція штучного інтелекту в блокчейні: Інференція та Агент

Графік розкриває революцію штучного інтелекту в блокчейні за допомогою нових інструментів для розробників

The Graph, відомий своїм децентралізованим індексуванням даних для блокчейнів, намічає новий курс на шляху інтеграції штучного інтелекту в свою екосистему. Останній білий папір від Semiotic Labs під назвою The Graph as AI Infrastructure розкриває два революційних сервіси штучного інтелекту: Інференція та Агент.

Цей розвиток є значним кроком вперед, розширюючи послуги The Graph за рахунок інтеграції можливостей штучного інтелекту, які можуть трансформувати спосіб взаємодії розробників з даними блокчейнів.

У практичній демонстрації цих можливостей, Semiotic Labs запустила Agentc, інструмент схожий на ChatGPT, який використовує дані Uniswap від The Graph. Доступний публічно для двотижневого пробного періоду, Agentc дозволяє користувачам здійснювати природньомовні взаємодії з даними блокчейнів, демонструючи потенціал The Graph як потужної інфраструктури штучного інтелекту.

Після демонстрації Semiotic планує відкрити кодову базу Agentc, сприяючи продовженню інновацій в області розробників. Ця ініціатива підкреслює зобов`язання The Graph покращити доступність та функціональність в області блокчейну. Революція децентралізованих додатків з AI-приводженими сервісами

Введений недавно сервіс Інференції призначений для того, щоб дозволити розробникам розміщувати моделі штучного інтелекту безпосередньо в екосистемі The Graph. Використовуючи встановлену, децентралізовану пулу Індексаторів мережі для обчислювальних завдань, цей сервіс гарантує, що моделі штучного інтелекту не лише надійно розміщені, але також користуються децентралізованим, ефективним ринком, який створив The Graph.

Ця інфраструктура є ключовою для додатків, які мають на меті інтегрувати складні можливості штучного інтелекту, такі як розмовні AI агенти, безпосередньо в свої додатки без покладанняся на централізовані рішення.

Розширюючи це, сервіс Агента пропонує розробникам інструменти для створення автономних, AI-приводжених додатків, здатних виконувати складні взаємодії в межах блокчейн середовища. Цей сервіс використовує потужні можливості обробки даних The Graph для надання додатків з відповідною, розумною функціональністю, які можуть працювати незалежно на основі взаємодій користувачів та інших дій на ланцюжку блоків.

Обидва сервіси свідчать про стратегічний поворот The Graph на зроблення децентралізованого штучного інтелекту основною функцією своїх можливостей, спрямовуючи на поєднання AI з Web3 для створення більш динамічних та реактивних додатків.

Захоплююче! @graphprotocol розширюється двома новими сервісами AI: Інференція та Агент! 🌐 Ці сервіси використовують обширні історичні дані та потужну децентралізовану інфраструктуру для інтеграції AI в web3. Перегляньте білий папір для деталей: https://t.co/KKg573oo0B… — Графтронавти (@graphtronauts_c) 28 травня 2024 р.

У дивальному плані: Роль The Graph у світі, приведеному в дію AI-драйвен Web3

Введення цих сервісів AI The Graph відбувається на тлі його суттєвих історичних внесків у децентралізованій мережі. З моменту свого заснування в 2018 році The Graph був ключовим у наданні надійної платформи для індексації даних понад 50 блокчейнів, сприяючи розвитку численних додатків. Білий папір розкриває, як сервіси Інференції та Агента будуть будувати на цій основі, підвищуючи корисність The Graph та роблячи його невід`ємним ресурсом для зароджуваного світу AI-двигун Web3.

Більше того, тривалі дослідження та розвиток The Graph спрямовані на інтеграцію перевірного AI і покращення його сервісів з підвищеними великими мовними моделями з покращеною графічною інформацією (KGLLMs). Ці дослідження є важливими, оскільки вони мають на меті зміцнити достовірність та надійність взаємодій AI в межах блокчейну, забезпечуючи, що розроблені за допомогою AI-додатки залишаються прозорими та безпечними.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть