Програмовані гроші: Ethereum випереджає Bitcoin

Програмовані гроші: Ethereum випереджає Bitcoin

Ethereum може продовжувати перевершувати Bitcoin, оскільки `програмованими грошима` може стати новим гаслом ETH.

Члени спільноти Ethereum вважають термін `програмовані гроші` новим гаслом перед затвердженням заяв S-1 на ETF. Аналітик Santiment очікує, що Ethereum продовжить перевершувати Bitcoin після тривалої акумуляції китів. Бики Ethereum, здається, зупиняються, чекаючи на більшу ясність щодо заяв S-1.

Ethereum (ETH) тримався в боковій тенденції во вівторок, оскільки криптоспільнота вибирає термін `програмовані гроші` як гасло для ETH. Тим часом, кити продовжують акумулювати ETH незважаючи на здобуття прибутку від останнього зростання цін. Щоденний обзор руху ринку: `Програмовані гроші` та акумуляція китів

Останній рух Ethereum сповільнюється, оскільки хайп навколо ETF здається призупиненим. Ось останні новини щодо найбільшого альткоїна: Після затвердження торгування на місцеві ETF ETH, аналітик Bloomberg Ерік Балчунас пропонує, щоб Ethereum потребував просту коротку назву, як Bitcoin `цифрове золото`, щоб проникнути в світ бумерів. У вівторок він провів опитування з трьома топ-пропозиціями від криптоспільноти: (список пропозицій)

На момент написання, термін `програмовані гроші` лідирує в опитуванні з понад 50% підтримкою.

У відповідь на питання про те, коли SEC затвердить заяви на S-1 ETF ETH, Нейт Герасі, президент ETF Store, сказав: `Ніхто точно не знає`. Проте він спекулює, що реєстрація може відбутися протягом наступних кількох тижнів або максимум двох-трьох місяців. У недавньому аналізі аналітик Santiment @brianq зауважив, що кити Ethereum (гаманці з щонайменше 10 000 ETH) накопичили близько 21,39 мільйона ETH за останні 14 місяців, тобто на 27% більше, ніж їхні початкові утримання. @brianq вказав, що це добрий знак, оскільки це свідчить про те, що ціна ETH може продовжити зростання.

Активність китів по ETH

Кілька інвесторів ETH раніше скаржилися на його погану цінову динаміку порівняно з Bitcoin за останні кілька місяців. Однак чутки та нарешті затвердження торгування оригінальних подань ETH ETF 19b-4 допомогли найбільшому альткоїну випередити Bitcoin у минулому місяці. Хоча сплеск активності китів приблизно у той же час свідчить про забирання прибутку, ETH `ціни можуть продовжувати випереджати Bitcoin, поки ці гаманці на 10K+ ETH все ще рухаються на північ, а не на південь під час цих коливань,` сказав @brianq.

Технічний аналіз ETH: Бики Ethereum зупинили моментум

Ethereum торгується навколо $3,837 во вівторок, входячи в боковий рух. Хоча поточний рух ціни вказує на те, що бики можуть втрачати силу, це також може свідчити про тимчасове сповільнення до тих пір, поки ринок не отримає ясність щодо обговорень щодо затверджень оригінальних подань ETF ETH S-1.

ETH потребує катализатору, щоб пройти ключовий рівень $4,000, і це може прийти від оптимістичних оновлень щодо затвердження S-1.

ETH/USDT 4-годинний графік

Загальний ринок криптовалюти також рухається горизонтально, що означає, що боковий рух неспецифічний для ETH. Підтримка на рівні $3,605 залишається ключовою у разі можливої короткочасної падучої тенденції.

Ліквідації по ETH показують довгі ліквідації на суму $27,99 мільйона і короткі на суму $6,03 мільйона за останні 24 години. Це також підтверджує коротке зупинення росту биків.

Поділитися: Cryptos feed

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть