Інтерес американців до Bitcoin зростає - опитування Grayscale

Інтерес американців до Bitcoin зростає - опитування Grayscale

Затвердження Spot Bitcoin ETF вразило інтерес американських виборців до інвестування в Bitcoin або криптовалюту, якщо вірити опитуванню Grayscale, опублікованому у вівторок.

Проте дослідження вказує на кілька факторів, що стимулюють інтерес до Bitcoin. Серед них - глобальні події, росте легітимність Bitcoin та страхи щодо інфляції. Опитування конкретно показує, що виборці більше уваги приділяють Bitcoin протягом останніх шести місяців через геополітичні напруження, інфляцію та ослаблення долара. Інфляція - головна спікерська з проблем (28%), що може зробити обмежену кількість Bitcoin ще привабливішою.

Опитування Harris Poll, спонсоване Grayscale, було проведене онлайн з 30 квітня по 2 травня 2024 року серед 1 768 дорослих. Майже третина виборців були зацікавлені у вивченні криптовалютного інвестування або фактично вклались у крайпто впродовж цього року.

Порівняно з минулого листопада, більше виборців вбачають криптовалюту як вигідну можливість для довгострокових інвестицій (23% проти 19%). І зростаюча кількість очікує, що деякі з їх інвестицій будуть включати криптовалюту (47% проти 40%).

Однак Grayscale виявила, що виборці не сильно спрямовані на одну партію щодо криптовалют. Одинаковий відсоток виборців (по 30%) вважає, що Демократи і Республікани є дружніми до криптовалют. Це показує, що інтерес до криптовалют не однобічний і перетинає політичні межі.

Рівні власності схожі у всіх партій. Але Республікани акцентуються на Bitcoin та криптовалютні питання, такі як інфляція та економіка, тоді як Демократи більше звертають увагу на проблеми, такі як збройна насильство, зміни клімату та впередженість доходів.

Позиція виборців щодо володіння криптовалютою

Оскільки криптовалюта стає популярною серед виборців, особливо молодих виборців, важливо, як наступна урядова влада вирішує криптовалюту. Це особливо важливо, оскільки велика більшість молодих виборців (62% Gen Z та Millennials) вважають, що криптовалюта та блокчейн революціонізуватимуть фінанси.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть