Обсяг транзакцій Shiba Inu стрибає на 169%

Обсяг транзакцій Shiba Inu стрибає на 169%

Обсяг транзакцій Shiba Inu стрибає на 169% до 5,354,958,453,224 SHIB

Щоденний обсяг транзакцій Shiba Inu зазначає велике зростання до 5,354 трильйонів SHIB, що позначає зростання на 169% порівняно з попереднім днем.

З огляду на те, що більший крипторинок спостерігає відстрочений діапазонний рух, бики Shiba Inu не набрали достатньої сили, щоб переломити критичні рівні опори. В результаті SHIB не вдалося перетворити територію $0.000025 з опори на підтримку, часто знову опускаючись нижче після відскоку.

Незважаючи на ринкові турбулентності, зацікавленість в Shiba Inu з часом зросла, що підтверджується в одиничних стрибках обсягу транзакцій. Один такий стрибок стався вчора, згідно з даними, наданими ресурсом аналітики на ланцюжку CryptoQuant.

Зокрема, дані підтверджують, що учасники ринку провели більше 5,354 трильйонів Shiba Inu на суму понад 132 мільйонів доларів вчорашнього дня. Ця цифра представляє зростання на 169% порівняно з 1,985 трильйонами SHIB, пересуваними в неділю. Останній стрибок представляє відновлення активності на ринку після вираженого зниження в неділю.

З іншого боку, дані IntoTheBlock (ITB) показують, що кількість транзакцій, в яких бере участь Shiba Inu, становила 6,390 на 27 травня, що представляє низьку цифру. Це протиставлення обсягу транзакцій та кількості транзакцій свідчить про те, що SHIB спостерігав більше транзакцій великого масштабу 27 травня.

Значно, транзакції вартістю від 1,000 до 10 мільйонів зросли до 2,605 вчора, значне зростання порівняно з 1,595, зафіксованими 26 травня. Крім того, великі транзакції, в яких беруть участь принаймні на суму 100,000 унцій Shiba Inu, становили сумарний обсяг у 91.04 мільйона доларів 27 травня.

Зростання транзакцій великого масштабу підтверджує зростаючу тенденцію зростання зацікавленості у Shiba Inu серед великих учасників ринку. Проте подальші дані на ланцюжку вказують на те, що ця тенденція може нахилитися в бік ведмежих територій, оскільки більшість цих транзакцій пов`язані з припливом на біржу.

Згідно з даними CryptoQuant, 27 травня інвестори внесли 1,462 трильйонів токенів Shiba Inu на біржі, найбільша цифра протягом майже тижня. Це призвело до позитивного неттоприпливу на біржу 607 мільярдів токенів SHIB цього дня.

Однак цей показник майже не вплинув на цінові дії Shiba Inu, незважаючи на передбачуване зростання продажу. SHIB побачив вражаюче зростання на 4.89% 27 травня, намагаючись тепер побудувати на цьому ціновому стрибку, щоб закріпити свою позицію вище $0.000025. Shiba Inu також збільшився на 2% сьогодні, в даний момент торгується за $0.00002603.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть