Нова програма Starknet Catalyst: 20 млн токенів для топ-проєктів Ethereum Layer 2

Нова програма Starknet Catalyst: 20 млн токенів для топ-проєктів Ethereum Layer 2

Програма Starknet Catalyst запущена з 20 мільйонами токенів STRK для топ-проєктів

Основні моменти: Програма Starknet Catalyst виділяє 20 мільйонів токенів STRK для розвитку рішень масштабування Ethereum Layer 2. Фінансування спрямоване на покращення користувацького досвіду, і вже виявлено шість видатних проєктів. Ініціатива Starknet відображає його зобов`язання до інновацій, використовуючи технологію ZK-STARK для безпечних та масштабованих рішень.

Фонд Starknet оголосив про запуск нової програми Catalyst, де він розподілить 20 мільйонів токенів STRK для 21 провідного проєкта в своєму екосистемі. Програма Catalyst Starknet створена для просування рішень масштабування Ethereum

Програма Catalyst Starknet сприяє інноваціям у рішеннях Ethereum Layer 2 Starknet, всі використовують технологію нульових знань rollup.

Фінансування розділено на два сегменти, передовий і розвиваючийся, націлюючи обидва. Вибір топ-протоколів, спрямованих на користувача, які будуть фінансуватися, ґрунтується на різних чинниках, які оцінюються Фондом Starknet та сторонніми оцінювачами. Основна мета програми - покращити користувацький досвід, підтримуючи проєкти, які принесуть нові функції та інтерфейси, що поліпшують і розширюють досвід використання dApp на цепочці.

Топ-проєкти, які борються за фінансування, включають Ekubo, платформу для запуску токенів; AVNU, протокол DeFi з обіцянкою транзакцій без плати за газ; Influence, стратегічну гру на цепочці; Realms, гру на цепочці; Nostra, майбутню криптосуперпротокт DeFi; та ZKX, децентралізовану постійну біржу майбутніх контрактів. Starknet підтримує розробників за допомогою технології ZK-STARK

Це оголошення слід за Програмою грантів для початкових додатків. Будучи доданим до Програми Catalyst Starknet та надходженням великої програми для встановлених будівельників, Фонд Starknet надасть широку та всебічну підтримку розробникам на всіх стадіях їхнього розвитку в екосистемі.

Ще одна програма, яка запуститься до кінця третього кварталу, буде спрямована на користувача як продовження першого раунду Постанов. Starknet відомий своєю масштабованістю, безпекою та низькими витратами на транзакції, що робить його бажаною середовищем для різноманітних інноваційних проєктів.

Програма Catalyst Starknet - це свідчення бажання Starknet сприяти інноваціям та підтримувати додатки від їх створення до самостійності. З використанням технології ZK-STARK Starknet забезпечує міцну, масштабну та безпечну платформу, що призводить до безшовного досвіду для розробників та користувачів та робить його одним із найкращих виборів для створення передових технологічних рішень.

DISCLAIMER: Інформація на цьому веб-сайті подається як загальний коментар на ринок і не становить інвестиційних порад. Ми радимо вам робити свої власні дослідження перед інвестуванням.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть