Твіт від Shiba Inu: Що очікувати?

Твіт від Shiba Inu: Що очікувати?

Shiba Inu (SHIB) Здивує спільноту захоплюючим твітом: Деталі

Shiba Inu (SHIB) знову здивував свою спільноту захоплюючим і загадковим твітом, підпалюючи спекуляції та очікування.

28 травня офіційний Твіттер-аккаунт Shiba Inu опублікував захоплюючий твіт під підписом `GM`, тегуючи спільноту Shib, відому як `ShibArmy.` Разом з містеріозним зображенням твіт миттєво привернув увагу ентузіастів SHIB та широкої криптоспільноти.

Відповідь від SHIBArmy, пристрасної та відданої громади, виявилась очікуваною, з кількома реакціями з емодзі радості.

Вет Кусама, учасник громади Shiba Inu, відповів `Shiba` разом з емодзі ракети; інші реагували емодзі вогню.

Останній твіт від Shiba Inu офіційного інтерфейсу підтверджує його можливість підтримувати залучення до своєї міцної та активної спільноти. Shiba Inu безумовно збурює криптогорщу, приносячи як збудження, так і очікування на передній план. Shiba Inu стає найбільше торгованою криптовалютою після BTC, ETH на Upbit

За даними CoinMarketCap, Shiba Inu (SHIB) виявився однією з найбільш торгованих криптовалют на Upbit, найбільшій біржі Південної Кореї. Займаючи лише друге місце після Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), торговий обсяг SHIB на платформі стрімко зростає, роблячи третім найбільш торгованим активом на платформі за останні 24 години.

Торгова активність на Upbit демонструє великий попит на SHIB в Південній Кореї, країні, відомій своєю активною участю на крипторинку.

Стрибок торгового обсягу SHIB на Upbit має значні наслідки для ринку. Це відображає зростаючий інтерес до альтернативних криптовалют поза добре встановленими Bitcoin та Ethereum.

На момент написання SHIB зросла на 0.45% за останні 24 години, оскільки крипторинок відчував втрати через побоювання щодо переміщення коштів Bitcoin в Mt. Gox.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть