Tesla не продала Bitcoin: фінансовий звіт

Tesla не продала Bitcoin: фінансовий звіт

BREAKING: Tesla Released Earnings Report, Did Elon Musk Sell Bitcoin?

Tesla, компанія, яку уважно спостерігають криптовалютний ринок, оскільки вона має значну кількість Bitcoin, оголосила свій вже дочеканий фінансовий звіт.

Згідно опублікованого звіту, у компанії не відбулось жодних змін у власності Bitcoin. Tesla не продавала і не купувала Bitcoin.

Порівняно з іншими американськими виробниками автомобілів, які мали проблеми з виробництвом та продажем великого обсягу повністю електричних автомобілів минулого року, Tesla повідомила про 484,507 поставок в четвертому кварталі та понад 1.8 мільйона поставок за 2023 рік. Суттєві знижки допомогли Tesla досягти цього показника, який став рекордним для компанії.

Елон Маск заявив у своєму останньому зверненні, що він бажає мати більше контролю в компанії:

« Я відчуваю дискомфорт у зростанні Tesla як лідера у галузі штучного інтелекту та робототехніки без володіння ~25% голосових прав. Досить, щоб бути ефективним, але не настільки багато, щоб не можна було обійти мене. «До тих пір, поки це не буде так, я віддам перевагу створенню продуктів, відмінних від Tesla».

Маск розробляє продукти штучного інтелекту поза Tesla, включаючи X.AI, стартап, який він заснував в Неваді у березні 2023 року, згідно з публічно доступними даними.

Перед публікацією фінансового звіту було відомо, що у Tesla є 9,720 BTC.

Це не є інвестиційні поради.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть