Зниження ціни біткоіна до рівня нижче $37,800: новий шанс для накопичення.

Зниження ціни біткоіна до рівня нижче $37,800: новий шанс для накопичення.

Зниження ціни біткоіна до рівня нижче $37,800 може бути новим шансом для накопичення.

Згідно з публікацією CryptoQuant, користувач SignalQuant вказує, що биків біткоіна можуть мати ще одну можливість для придбання, якщо ціна впаде нижче $37,800. Поточний середньостроковий (STH) реалізований ціновий рівень за останні 155 днів збігається з вказаним рівнем.

Особливо цікавим є те, що після порушення цих рівнів підтримки чи опору спостерігається певний патерн. Кожного разу, коли ринкова ціна перетинає ці точки, відбувається однонаправлене рухання з підвищеною волатильністю цін, каже SignalQuant. Якщо ціна біткоїна перетне цей індикатор вниз, це може сприяти накопиченню біткоїна за допомогою стратегії доларового кост-эвереджингу (DCA), додає автор аналізу.

STH реалізована ціна визначається як відношення реалізованого капіталу криптоактиву до його загального обсягу. При розрахунку з урахуванням 155-денних періодів це може використовуватися як індикатор підтримки та опору.

Історичні дані показують її важливу роль у формуванні ринкових тенденцій. У березні 2023 та червні 2023 середньостроковий (STH) реалізований ціновий рівень на 155 днів передбачав значну підтримку. Натомість у квітні 2022, листопаді 2022 та жовтні 2023 він виступав в якості сильного опорного рівня. Цей патерн підкреслює важливість середньострокового (STH) реалізованого цінового рівня на 155 днів не тільки як пасивного індикатора, але й потенційного каталізатора для змін на ринку.

На момент написання статті ціна біткоїна становить $40,122.52 з 1,9% підйому за останні 24 години після тривалого періоду нижче $40,000 у більшості 23 січня.

Крім того, CryptoQuant за допомогою іншої діаграми показав потенційне послаблення впливу виведення коштів з грейслейкового біржового фонду (ETF) GBTC на ціну біткоїна. Після вчорашнього виведення майже $600 мільйонів ціна BTC зросла на 3,6%, що стало першим разом, коли вартість активів зросла після схвалення придбання фонду-ETF в США.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть