Прогнози ціни на Ethereum в 2025 році

Прогнози ціни на Ethereum в 2025 році

Ефіріум: які будуть прогнози ціни на 2025 рік?

Розробники Ефіріуму вирішили запустити оновлення Pectra до початку наступного року, так що які будуть прогнози ціни для ETH у 2025 році?

Зміни в екосистемі Ефіріуму, які також приведуть до нових прогнозів ціни для ETH на 2025 рік.

На практиці, під час зустрічі розробників Ефіріуму було вирішено запустити оновлення Pectra до першого кварталу наступного року.

Здається, що поточні новини, які впливають на ціну ETH, можуть зупинитися на схваленні ETF на Ethereum spot Комісією з цінних паперів і бірж США.

Наразі ціна ETH становить $3,845, що на пампі +15% порівняно з місяцем тому.

Не лише це, з цим схваленням SEC США також б підтвердила, що Ethereum не є цінним папером і, отже, має право на підйом на біржовому ринку.

Навіть генеральний директор Binance Річард Тенг висловився про цю подію як про важливу для всього сектору криптовалют, який отримує все більше визнання в традиційних рамках.

Що таке оновлення Pectra?

Нове оновлення Pectra буде впроваджене між кінцем 2024 та початком 2025 року, вводячи ексклюзивні функції в межах гаманців EVM.

Серед різних нововведень, Pectra введе можливість делегувати функції смарт-контрактам безпосередньо з криптогаманця, схвалювати транзакції масово та платити за газ іншими токенами ERC20.

Обрана епідеміс Віталіка Бутеріна, EIP-7702, вводить новий тип транзакції, який дозволяє адресам Ethereum тимчасово діяти як гаманці смарт-контракту під час транзакції, а потім відновлювати свій початковий стан.

Аналітики на роботі: настав час розглядати різні цінові прогнози для Ethereum на 2025 рік з урахуванням введення оновлення Petra.

Наразі три гіпотези для поточного булрану Ethereum та тому короткострокові прогнози для ETH: ETH перевищить 4 000 доларів; ETH вище за 4 100 доларів, зсув цілі на 5 000 доларів; ETH може досягти 6 600 доларів.

Натомість за довгостроковими прогнозами деякі передбачення бачать ціну ETH на рівні 5 000 доларів до кінця 2024 року, тоді як у 2025 році ETH повинен досягти максимального рівня в 6 500 доларів.

Слід зауважити, що такі прогнози не згадують про нове оновлення Pectra.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть