Розробники Floki запускають торговельного бота на основі Telegram

Розробники Floki запускають торговельного бота на основі Telegram

Розробники Floki шукають покращення основних принципів токенів за допомогою нового торговельного бота

Розробники Floki запустили торговельного бота на основі Telegram для власників FLOKI на мережі BNB Chain.

Бот призначений для збільшення попиту на токени FLOKI та сприяння покупців з 1% комісією за операції, половина якої буде використана для покупки FLOKI на відкритому ринку.

Сьогодні розробники Floki представили інструмент торговельного бота, який дозволяє власникам FLOKI торгувати будь-яким токеном на мережі BNB Chain, розробники повідомили CoinDesk в інтерв`ю у Telegram.

Бот на основі Telegram спочатку буде доступний для невеликої кількості користувачів під час періоду бета-тестування для виявлення та усунення будь-яких технічних помилок. Розробник B сказав, що загальна доступність планується на `середину червня`.

B сказав, що сервіс пізніше буде розширений на мережі Ethereum та Base. Розробники очікують, що сервіс збільшить попит на токени FLOKI, оскільки користувачам потрібно мати монету для використання бота.

Бот бере комісію з кожної транзакції 1%, і 50% виручених коштів буде використано для покупки FLOKI на відкритому ринку, сприяючи покупців.

Цей продукт є останнім релізом в лінійці утилітарних інструментів та метавсвіту, які становлять частину екосистеми Floki. Токен спочатку було запущено в 2021 році як меметокен на тему породи собак Shiba Inu. З того часу був проведений ребрендинг як утилітарний токен, який підтримує протоколи та продукти на основі Floki.

Торговельні боти на основі Telegram почали набирати популярність в початку 2023 року з запуску Unibot. Ці боти дозволяють користувачам здійснювати ставки на токени так легко, як вони можуть спілкуватися між собою в додатку для обміну повідомленнями.

Привабливість таких продуктів, ймовірно, полягає у легкості використання порівняно з децентралізованою біржею, такою як Uniswap, де користувачам постійно потрібно увійти у свій гаманець, перевірити, чи всі дані про токени коректні, та стикатися з високими комісіями для забезпечення успішного завершення їх угод.

Проекти меметокенів, такі як Bonk (BONK) на базі Solana, раніше запускали свої власні торговельні боти, які здобули популярність серед своєї спільноти. Наприклад, BonkBot від Bonk був відповідальний за до 70% усіх торгів на ланцюжку Solana в певній момент, заявив B, що сприяє понад $1 мільйону покупчого тиску на BONK щомісяця.

Ціни на FLOKI зросли на 17% за останні 24 години, показують дані. Широкий портфель CoinDesk 20 (CD20) зрос на 0,27%.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть