Shiba Inu (SHIB) обходить Avalanche (AVAX) на ринку

Shiba Inu (SHIB) обходить Avalanche (AVAX) на ринку

Shiba Inu (SHIB) перевищує Avalanche (AVAX) у епічному обороті на ринку

В цікавому розвитку подій криптовалюта, представлена символічним псом Shiba Inu (SHIB), випередила Avalanche (AVAX) за обсягом ринкової капіталізації.

Як повідомляється, Avalanche випередив SHIB, щоб зайняти 11-е місце в рейтингу криптовалютного ринку минулого тижня, оскільки SHIB пережив викуп прибутку, сценарій, який тепер в цьому тижні змінився. Shiba Inu зараз знаходиться на 11-му місці за обсягом ринкової капіталізації, витіснюючи Avalanche на 12-те місце.

Позитивний настрій навколо Shiba Inu, сполучений з більш широкими биковими тенденціями на ринку криптовалют, сприяв зростанню ціни токена більше 5% за останні 24 години.

Зростання відбулося в той же час, коли Ethereum зросла на близько 5% за цей же період, переплюнувши відзнаку серед основних токенів, в той час як Bitcoin (BTC) впав на 1%.

Схвалення минулого тижня заявок на біржовий фонд Ethereum (ETF) в США переконали деяких трейдерів звернути увагу на мем-токени. Деякі мем-токени піднімаються, до яких входить Shiba Inu.

SHIB зріс на 4,32% за останні 24 години до $0,2556 на момент написання. Цей ріст допоміг Shiba Inu випередити Avalanche, з поточною ринковою капіталізацією в $15,13 мільярдів доларів порівняно з $14,67 мільярдів доларів у Avalanche, за даними CoinMarketCap.

Поки ринок перетравлює цей останній розвиток подій, всі очі будуть спрямовані на наступні кроки Shiba Inu та Avalanche. SHIB стрибає на 5%

Shiba Inu помітив помітне збільшення вартості на 5,27%, зі своєю ціною зростаючи до максимумів $0,000026 з мінімумів $0,0000243 на сесії торгів сьогодні.

Зріст ціни Shiba Inu — це не виокремлена подія; він відображає більш широку тенденцію на ринку, де мем-монети часто проковтують хвилю позитивних новин від більш відомих криптовалют, таких як Ethereum.

Схвалення біржових фондів Ethereum комісією з цінних паперів та бірж (SEC) було особливо впливовим, оскільки воно сигналізує про зростаючу прийняття цифрових активів.

Зростання вартості Shiba Inu відповідає загальному вибуху в секторі мем-токенів, де монети, такі як Bonk та Pepe, перевершують Bitcoin та Ethereum за останні 24 години.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть