Незвичайний ріст Floki Inu: причини успіху

Незвичайний ріст Floki Inu: причини успіху

Майорн ШІБ-Конкурент ФЛОКІ Зростає на 22%: Причини

ФЛОКІ, одна з найбільших екосистем криптовалют меметичних монет, проявляє блискучу продуктивність незважаючи на загальну апатичність ринку. Це слід приписати майбутньому внесенню в листинг Coinbase та великому оголошенню, яке очікується спільнотою. Floki Inu (ФЛОКІ) підіймається на 22%, стає найпопулярнішим токеном на Binance, OKX
Сьогодні, 27 травня 2024 року, ціна криптовалюти Floki Inu (ФЛОКІ), головного конкурента Dogecoin (DOGE) та Shiba Inu (SHIB), досягла багатомісячного максимуму понад $0,0002770. За 12 годин ціна ФЛОКІ зросла більш ніж на 22%.

Офіційний акаунт проекту X ретвітнував мінімалістичне криптичне відео реклами, на якому показана дата 27.05.2024 для знакового оголошення.

Здається, спільнота торгівців Floki (ФЛОКІ) збуджена. Актив перейшов в `Популярні` розділи Binance (BNB) та OKX, двох перших криптовалютних біржевих екосистем.
Крім очікувань на загадкове оголошення, хайп навколо ФЛОКІ на ринках слід приписати його довгоочікуваному дебюту на постійному панелі Coinbase.

Торгівля постійними ФЛОКІ/USDT на Coinbase почнеться 30 травня 2024 року.

Як повідомлялося раніше порталом U.Today, Floki Inu (ФЛОКІ) піднявся до топ-50 криптовалют за ринковою капіталізацією в минулому березні. Малі капіталізаційні мем монети стрімко зростають на фоні поганої продуктивності DOGE, SHIB

Деякі інші популярні мем монети також демонструють пікантні прирости сьогодні. Наприклад, Mog Coin (MOG) додала 33% за 24 години та перевищила обсяг в півмільярда.

Турбо (TURBO) спостерігало непередбачений зріст на 65,8% за 24 години та майже досягло обсягу у $500 мільйонів сьогодні також.

Тим часом, великі мем-монети демонструють середній ріст від 1-4% за ніч, тоді як загальна капіталізація криптовалюти зросла всього на 0,8%.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть