Криптопромоутер запустив мем-монету Caitlyn Jenner

Криптопромоутер запустив мем-монету Caitlyn Jenner

Зустрічайте криптопромотера, який каже, що він запустив мем-монету Caitlyn Jenner

Олімпійський чемпіон та призерка Кейтлін Дженнер, здається, запустила токен Pump.fun, що викликав хвилю реакції в Crypto Twitter. Це приводить Decrypt у кроличу нору, щоб знайти людину, яка стверджує, що розгорнула токен JENNER на Pump.fun.

“Ми обожнюємо крипту!” - написала Дженер на Twitter, додаючи посилання на Pump.fun і фото разом з Дональдом Трампом. Токен JENNER швидко потрапив на децентралізовану біржу Raydium - ключова мета для токенів Pump.fun - і наразі зростає на 24,838% з моменту створення.

“Я зв`язаний з практично кожною знаменитістю,” - розповів Decryptу Сахіль Арора, який стверджує, що розгорнув токен JENNER.

Але в соцмережах виникли питання, чи допомагає він чи шкодить проектам, з якими він стверджує, що співпрацює. Псевдонімні дослідники Crypto Twitter стверджують, що вони знайшли гаманець з коштами, які, на їхню думку, отримані від заподіяння шкоди, який після запуску продав $16,000 вартості JENNER.

...

... і виклизуваня проектів перед обрузкою. Дженнер аргументувала, що її акаунт не був вкрадений, як вважали багато. Спочатку її менеджер Софія Хатчінс виклала відео на Twitter, тоді коли колишня десятиборка сказала, що вона грає в гольф. Після того Дженнер опублікувала відео, яке багато хто вважали глибокофейком. Але друге відео довелося мовчати більшості сумнівників.

Даний дебют токена відбувся в той же день, коли популярний крипто-трейдер GCR був взломаний, атакувальниками якого були два проекти перед викиданням. Американський репер Rich The Kid опублікував посилання на Pump.fun на Twitter, а потім видалив цей пост.

...

... оголосила проект кілька разів за годину. Арора стверджує, що його команда і команда Дженнер співпрацюють, щоб взаємодіяти з криптоспільнотою. Акаунт ретвітнував Pump.fun, відповів на Autism Capital і відправив піксиу Rich The Kid token.

...
...
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть