Мем-монета PEPE встановила нові рекорди: що відбулося?

Мем-монета PEPE встановила нові рекорди: що відбулося?

182 мільярдів PEPE за одну годину, що відбувається?

Мем-монета на тему жаби PEPE побачила величезний ріст своєї оцінки, що встановлює її для потенційного продажу великими гравцями на ринку. За останні 24 години PEPE зросла на 2,15% до $0,00001654, підтримана більш ніж 75% ростом за останні семь днів.

Ралі PEPE встановило биківський темп для інших мем-монет протягом цього місяця. Історично PEPE завжди встановлює биківський курс у травні. За даними Cryptorank, PEPE завершив травень 2023 року з ростом у 74,9%, це число менше ніж удвічі більше 148,2%, зафіксоване до цього місяця.

Цей масштабний зріст допоміг PEPE досягти кількох історичних максимумів цього місяця. За даними on-chain, найновіший з цих ATH настав кілька годин тому, коли токен стрімко піднявся до ціни $0,00001718. Після цього параболічного росту платформа криптовалютної аналітики Lookonchain натякала, що дві недавно створені гаманці вивели з OKX 182,7 мільярди PEPE на суму близько $3,1 мільйона менше ніж за одну годину.

Така велика кількість PEPE, що рухається з біржі, може розглядатися як голос довіри, оскільки вона показує, що готовність до продажу зменшується. Хоча може бути частина власників, які хочуть отримати прибуток від своїх утриманців PEPE, волкі токена, мабуть, пильні, як видно з концентрації володіння за даними IntoTheBlock.

Серед биківського тренду на PEPE, цифровий токен зараз на межі обертання Polygon за капіталізацією ринку.

На сьогоднішній день ринкова капіталізація PEPE становить $6,98 мільярда, порівняно з капіталізацією Polygon, оціненою в $7,21 мільярда. Якщо поточне ралі цін на PEPE продовжиться з тією ж швидкістю в короткостроковому і середньостроковому періоді, воно може закінчити не тільки обертанням Polygon, але й Near, Bitcoin Cash, Tron та інші, так само, як воно обернуло Ethereum Classic.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть