Проблема залежності від Ethereum клієнтів

Проблема залежності від Ethereum клієнтів

ETH командир каже, що більшість ETH клієнтів дуже агресивно видаляють старі дані

Лідер команди Ethereum Петер Сілажі ги каже, що багато клієнтів Ethereum `дуже агресивно` видаляють старі сегменти ланцюжка, що породжує питання щодо залежності мережі від Geth.

Ethereum програмний клієнт Geth (також відомий як Go Ethereum) залишається об`єктом обговорення, оскільки лідер команди Ethereum Петер Сілажі ги висловив обурення стосовно зростаючої залежності від Geth, підкреслюючи ширші наслідки для доступності даних та децентралізації мережі.

В повідомленні 27 травня Петер Сілажі обговорив складну динаміку стосовно зберігання даних Ethereum, підкреслюючи паралелі з контроверсійними обговореннями, які довго оточували розвиток Bitcoin.

Сілажі висловив обурення стосовно зростаючої залежності Ethereum від Geth для зберігання даних, особливо оскільки платформа прагне масштабуватися. Лідер команди Ethereum вказав на розходження серед клієнтів Ethereum, багато з яких, окрім Geth, вибрали `агресивно` видаляти старі сегменти ланцюжка, оскільки вони `не потрібні`.

Хоча ця стратегія може принести короткострокові переваги в оптимізації зберігання, Сілажі поставив глибокі питання щодо довгострокової стійкості та децентралізації мережі Ethereum.

Він особливо попередив про вбудовані ризики, пов`язані з залежністю від даних та можливими наслідками широкомасштабного видалення даних, кажучи: `дані здатні завжди зникає, ніколи не з`являються знову, тому чим більше людей викидають щось, тим менша ймовірність, що решта вузлів будуть готові зберігати / обслуговувати це сами; і складніше буде знайти тих кількох, хто буде готовий це обслуговувати`.

Спільнота Ethereum давно бореться з питаннями стосовно залежності від клієнтів Ethereum.

Згідно з даними від Ethernodes, більше 40% клієнтів Ethereum залежать від Geth, майже 38% від Nethermind, ще одного програмного клієнта в екосистемі Ethereum. В результаті питання залежності від клієнтів Ethereum спонукали великі криптокомпанії, такі як Coinbase, до розвитку альтернативних клієнтів виконання Ethereum з метою диверсифікації своєї інфраструктури.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть