Ефірні ETF у США: перелік схвалених фондів

Ефірні ETF у США: перелік схвалених фондів

Оці це всі Ethereum ETF, схвалені у США

Незважаючи на історичне схвалення 11 обмінюваних фондів Bitcoin на місці в січні, спостерігачі індустрії були песимістичними стосовно того, що Комісія з цінних паперів і бірж Сполучених Штатів (SEC) дозволить еквівалент Ethereum.

Але 23 травня, після місяців малої взаємодії зі заявниками, регулятор мовчки сказав так цим продуктам.

Обмінний фонд (ETF) є популярним інвестиційним засобом, який торгується на фондовій біржі. Це дозволяє інвесторам купувати акції, що відслідковують ціну базового активу — що може бути будь-чим від золота та іноземних валют до криптовалюти та технологічних акцій.

Схвалення обмінних фондів Ethereum на місці, так само як і Bitcoin, означає, що фонд менеджери можуть позбутися покупки та зберігання ефірних монет ETH, а люди можуть купувати акції, що відслідковують їхню вартість. Це надасть людям можливість скористатися другою найбільшою криптовалютою за ринковою капіталізацією.

Декілька престижних фінансових фірм отримали зелене світло від SEC. Вони все ще повинні виконати трохи більше паперової роботи до початку торгівлі фондами, але продукти повинні бути на фондових біржах цього року.

  • BlackRock
  • Grayscale
  • Ark Invest/21Shares
  • Fidelity
  • VanEck
  • Hashdex
  • Franklin Templeton
  • Invesco/Galaxy Digital
  • Bitwise

Змінено Андрю Гейвордом

Примітка редактора: Ця історія була опублікована 11 травня 2024 року та оновлена з новими деталями 26 травня.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть