Непогашений маржинальний виклик привів до ліквідації контрактів на BTC і ETH

Непогашений маржинальний виклик привів до ліквідації контрактів на BTC і ETH

Чи закінчиться бум ціни на BTC, ETH? Аналіз цін

Ціни на Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) завершили минулий тиждень на позитивній ноті. У зв`язку з цим, останні 24 години були важкими для трейдерів, які сприймали ведмежий настрій та ставили на свою переконаність.

За даними порталу інформації про деривативи Coinglass, 25 травня було ліквідовано понад $62 мільйонів. Із них позиції на ETH були оцінені в $8.58 мільйона. Контракти на BTC, з іншого боку, були вимиті на суму $7.56 мільйона.

Для тих, хто не знайомий, ліквідація відбувається, коли трейдер не може відповідати вимогам, щоб утримувати позицію відкритою, в результаті чого біржа примусово закриває контракт. Це може бути через недостатню маржинальну баланс або неправильну прогнозу, пов`язану з високим рівнем левереджу або волатильності.

`Source:

На момент публікації ціни BTC становили $69,085, тоді як ETH продавався за $3,803. Кілька тижнів тому значення цих криптовалют не були близькими до цієї точки. Але чи продовжать Bitcoin та Ethereum випускати зелені свічки? Цей аналіз ціни даває деякі відомості.

Bitcoin (BTC)

З технічної точки зору графік BTC/USD показав, що Moving Average Convergence Divergence (MACD) був у критичній точці. Хоча показник був позитивним, 12 EMA (синій) та 26 EMA (помаранчевий) були близько один до одного.

Ця позиція вказує на те, що бики та ведмеді борються за домінування. Якщо коротший EMA підніметься вище від довшого, Bitcoin може піднятися до $71,054, де був розташований золотий рівень 1.618.

Однак, якщо 26 EMA перехреститься з 12 EMA, BTC може впасти на інші рівні Фібоначчі. Якщо це станеться, ціна монети може впасти до $65,986 (рівень 0.618 Fib).

`Source:

Крім того, Coin Edition розглянув Індекс сил Елдера (EFI). На момент публікації EFI стояв, вказуючи на відсутність інтенсивного попиту або пропозиції. Таким чином, Bitcoin може коливатися боком протягом певного часу, перш ніж здійснить різке зміщення або великий ріст.

Ethereum (ETH)

Протягом тижня два великих бикових свічки вивели ETH до $3,940. Однак ціна впала з цього піку. Крім того, індекс відносної сили (RSI) показав, що ETH раніше був перекупленим.

Але показник зменшився на момент публікації, що свідчить про те, що бики вже не є такими домінуючими, як раніше.

`Source:

Так само, як RSI, читання обсягу на балансі (OBV) також зменшується, підкріплюючи цю ідею про зниження купівельного тиску. За виглядом речей, ETH може готуватися впасти до $3,437. Однак, скасування цієї ведмежої тези може відправити альткоїн до $4,000.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, є виключно інформаційною та освітньою. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, вказаних. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть