Тренди на ринку криптовалют: зростання сегменту AI Meme Crypto

Тренди на ринку криптовалют: зростання сегменту AI Meme Crypto

Сегмент криптовалют AI Meme Crypto збільшився на 100% за один тиждень

AI мем криптовалюти, тобто криптовалюти, які створені на перетині штучного інтелекту та мемів, демонструють чудові показники в останні 24 години. Поміж блідої динаміки загального ринку криптовалют, токени AI мемів та категорії LRTFi/LSDFi виходять вперед. Мем криптовалюти AI на підйомі: кращий сегмент на ринку додає 100% за сім днів

Протягом останніх 24 годин, категорія криптовалют AI meme додала більше 15% вартості, піднявши загальний зріст за сім днів до 100%. Таким чином, цей контроверсійний сегмент, що поєднує особливості двох найбільш переоцінених наративів 2023-2024 років, подвоївся за один тиждень.

Два флагманські криптовалюти групи AI meme, Turbo (TURBO) та Corgi AI (CORGIAI), входять до перших переможців у топ-250. Turbo (TURBO) додав 32,5% за 24 години, тоді як CorgiAI (CORGIAI) стрімко піднявся на 29,6% і дійшов до ринкової капіталізації у $750 мільйонів.

Grok (GROK), мем-койн за `спільнотою ентузіастів Grok AI`, додав 6% і зараз спрямовується на дев`ятимільярдну оцінку вперше в своїй історії.

Як зазначено раніше U.Today, Grok є чат-ботом на основі штучного інтелекту для соціальної мережі Елона Маска X (раніше Twitter). З самого початку проекту він зібрав увагу серед глобальної крипто-спільноти.

Деякі криптовалютні трейдери вважають, що Grok може бути корисним при пошуку трендових монет на короткий термін. Однак аналітики попереджають, що Grok може посилити проблеми з ботами на X. Живлення та пережовування різниці отримали підтримку

Окрім мем-криптовалют AI, вражаючий розвиток проявляється від місцевих монет децентралізованих протоколів торгівлі постійними контрактами та активи асоційованих зегментів живлення.

Рідкий токени пережовування, активи, які дозволяють користувачам заробляти додатковий дохід від їх вкладених активів, пережовуванням їх, сьогодні зростають: Pendle (PENDLE) додав майже 6% та досяг $1 мільярдної оцінки. Актив стрімко ввійшов до топ-100 криптовалют за капіталізацією.

У сегменті рідкого вкладування, який вважається більш консервативним, великі прирости демонструються протоколами Redacted (BTRFLY) та Origin Ether (OETH).

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть