Попередження про фальшиві токени Shiba Inu

Попередження про фальшиві токени Shiba Inu

Інсайдер Shiba Inu передає важливе повідомлення спільноті SHIB

Спільнота Shiba Inu знаходиться на високому ступені пильності, оскільки важливе попередження знову було повторено маркетологом Shiba Inu, Люсі: Дуже очікуваний токен TREAT ще не був офіційно запущений.

Це повідомлення приходить на тлі хвилю перехоплення, з численними підробленими токенами, які намагаються скористатися попитом на екосистему Shiba Inu.

#Shibarium Ecosystem reward token - $TREAT - @treatsforShib ПОКИ НЕ ЗАПУЩЕНО.

Є багато підробних осіб, які націлюються на #SHIBARMY, щоб створити плутанину. Будь ласка, слідкуйте за легітимним твіттерським акаунтом, щоб отримати правильну інформацію. — 𝐋𝐔𝐂𝐈𝐄 | SHIB.IO (@LucieSHIB) 24 травня 2024

Останнім часом у криптосвіті помітно збільшилося число контрафактних токенів і шахрайських схем, особливо націлені на популярні спільноти, такі як Shiba Inu. Токен TREAT, запропонований як додаток до екосистеми Shiba Inu, став останньою ціллю для таких шахраїв. Підробники створюють фальшиві версії TREAT, вводячи в оману збуджених інвесторів і спричиняючи широкомасштабне збентеження.

Наявність цих підробників становить значні ризики для спільноти Shiba Inu. Ці шахраївські схеми можуть призвести до серйозних фінансових втрат для людей, які стають їх жертвами. Шахраї часто використовують вдосконалені техніки для створення зовнішнього вигляду легітимності, що робить важким навіть для досвідчених інвесторів розрізнити реальні проекти від фальшивих.

Як повідомляється, раніше Люсі розвіяла чутки щодо запуску токена TREAT, заявивши, що незважаючи на звіти про щось інше, TREAT ще не був офіційно запущений. Тепер, коли підробники розмножуються, Люсі повторив те саме попередження, що TREAT ще не був запущений, закликаючи спільноту покладатися лише на оновлення від офіційного облікового запису Treat X.

Поки екосистема Shiba Inu продовжує рости та розвиватися, члени спільноти повинні залишатися інформованими та бджливими.

Повторення про те, що токен TREAT ще не був запущений, служить важливим нагадуванням покладатися на офіційні джерела та залишатися обережними щодо можливих шахрайств. Також вони повинні обережніше ділитися особистою інформацією або підключати гаманці до підозрілих веб-сайтів.

Зусилля команди спілкуватися та навчати спільноту SHIB важливі для того, щоб забезпечити успішний запуск TREAT, коли він станеться, вільний від тіні підробників.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть