Зростання курсу Dogecoin: чи повертається манія мем-монети?

Зростання курсу Dogecoin: чи повертається манія мем-монети?

Курс Dogecoin ($DOGE) зростає на 10%, оскільки кити повертаються: повернення манії мем-монети?

Інспірована мемами криптовалюта Dogecoin ($DOGE) за останній тиждень бачить зростання ціни на понад 10% через зростаючу активність великих інвесторів у криптовалюту, яких в народі називають китами, що свідчить про зростаючий інтерес до цієї криптовалюти.

Згідно з даними аналітичної компанії IntoTheBlock, транзакції китів DOGE - ті, що перевищують $100,000 вартості цієї інспірованої мемами криптовалюти - майже подвоїлися за одну добу після збільшення спекуляції навколо можливого схвалення фондів обміну Ether на місце.

Дані також показують зростання обсягу DOGE, пересуваного цими китами, з 9.74 мільярдів до 17.97 мільярдів за той самий період.

Додавши до цього цікавинки, кит Dogecoin, який довгий час був в сплячому стані з 893,303 DOGE (близько $145,101), перемістив свої кошти після десятирічної неактивності приблизно в той самий час, позначаючи першу транзакцію цього кита з травня 2014 року, включаючи передачу 23,338 DOGE, що коштує близько $4,000, на Binance, провідну криптовалютну біржу у світі.

Хоча кит залишає більшість своїх активів (869,964 DOGE, що оцінюється в більше ніж $140,000), цей рух викликав обурення щодо можливих коливань цін.

Історично, повернення ранніх інвесторів у криптовалюту часто співпадає зі значними змінами ціни. Недавнє перекладення на Binance може бути сприйняте як потенційний передвісник продажу, що подальше підживлює спекуляції про майбутню траєкторію DOGE.

Як повідомляв Cryptoglobe, DOGE сформував графічний шаблон, що вказує на можливе зростання ціни криптовалюти більше ніж на 23,000%, схоже на підйом, який відбувся минулого року, коли на його графіку утворився такий же шаблон.

Шаблон був вперше помічений популярним аналітиком криптовалют Ali Martinez, який відзначив у соціальних мережах, що на щотижневому графіку Dogecoin утворився низхідний трикутник. Останній раз, коли Dogecoin стикнувся з цим шаблоном, він піднявся майже на неймовірну ралі в 23,200%. Це відкриття збудило спекуляції щодо можливості Dogecoin повторити схожий метеоричний підйом.

Зображення від Unsplash.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть