Затверджені ETF на Ethereum та майбутнє криптовалют

Затверджені ETF на Ethereum та майбутнє криптовалют

JPMorgan говорить про затверджені ETF на Ethereum та майбутнє криптовалют

JPMorgan передбачає, що торги недавно затверджених ETF на Ethereum почнуться значно раніше листопада. Компанія розглядає затвердження цих ETF та загальне питання криптовалюти як все більш політизовані питання, особливо перед виборами президента США 2024 року.

«Ми очікуємо, що торги Spot ETH ETF розпочнуться до листопада», - сказали команда аналітиків JPMorgan під керівництвом Кеннета Уортінгтона в звіті, опублікованому сьогодні.

У четвер, Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) США затвердила форми 19b-4 восьми заявок на ETF на Ethereum. Серед них Grayscale, Bitwise, BlackRock, VanEck, Ark 21Shares, Invesco, Fidelity та Franklin.

Усі затвердження були надані в одному масштабному рішенні. Однак подання S-1 цих ETF все ще чекають на затвердження SEC перед початком торгів. Багато аналітиків передбачають, що торги почнуться у найближчі тижні.

Затвердження ETF на ETH від SEC сталося після того, як комісія знову зібралася з зацікавленими сторонами на початку цього тижня після місяців обговорень.

Ймовірно, затвердження ETF на Ethereum насправді сталось через те, що випускові компанії видалили заявлене мовлення щодо стейкінгу з їхніх форм 19b-4. Стейкінг є спірним питанням між емісійними компаніями та SEC. Досі неясно, чи виключає стейкінг ETH від емітента в рахунок інвестора ETF створення інвестиційного контракту, та отже, цінного папера за тестом Хоуї.

«Обговорення стосовно стейкінгу, ймовірно, будуть продовжуватися, оскільки ми розуміємо, що зараз увага зосереджена на тому, чи зможуть ці емітенти зберігати такі стейкінгові винагороди для себе», - сказали аналітики JPMorgan.

Затвердження ETF на ETH співпало з прийняттям Палатою Представників США Закону про Фінансову Інновацію та Технологію для 21 століття, відомого як FIT 21. Аналітики сказали на дану тему:

«Але цей закон має менше ймовірності на підтримку Сенату, і адміністрація Байдена сказала, що вона не підтримує закон, але ще не загрожувала вето».

* Це не інвестиційні поради.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть