Найнижчий рівень балансів ETH на біржах за останні три місяці

Найнижчий рівень балансів ETH на біржах за останні три місяці

Баланси ETH на централізованих біржах впали до найнижчого рівня за три місяці

Інвестори Ethereum (ETH) вивели 56 089 з криптовалютних бірж за останні 24 години, за даними аналізу на ланцюжку Nansen. Більше того, обсяг ETH, утримуваний на централізованих біржах, досяг найнижчого рівня за останні три місяці, загалом 20 288 992 ETH. Плин ETH на централізовані біржі за останні три місяці.

Відтік криптовалюти з централізованих бірж розглядають як булішний індикатор, оскільки цей рух свідчить про те, що інвестори очікують зростання ціни без намірів продавати її в короткостроковій перспективі.

Незважаючи на схвалення біржових фондів Ethereum (ETFs) в США вчора, ціна ETH не реагувала відповідно, з мізерним підйомом на 0,3% протягом 24 годин. Це знайшло у затрошці трейдерів по деривативах, оскільки було ліквідовано понад 80 мільйонів у довгих позиціях ETH за останні 24 години.

Однак такий сценарій вже розглядався експертами галузі, як повідомляв Crypto Briefing. Схвалення ETFs було, ймовірно, враховано у цінах, і може знадобитися кілька днів, поки ринок реагує позитивно, як це сталося з Bitcoin (BTC) після схвалення його ETFs в США. Новину зустріли падінням ціни, і майже місяць знадобилося, перш ніж ціна почала зростати.

За даними платформи резервного ланцюжка IntoTheBlock, 91% інвесторів ETH отримують прибуток зі своїх позицій, в той час як лише 6% з них перебувають у невтішних умовах утримання.

Крім того, основний розвиток для Ethereum немає впливу на метрики його децентралізованої фінансової сфери (DeFi), оскільки загальний заблокований обсяг (TVL) зазнав щоденного відкату на 4,6%. Проте Ethereum все ще контролює майже 70% усього TVL DeFi.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть