Ціна Mina Protocol піднімається перед оновленням Берклі

Ціна Mina Protocol піднімається перед оновленням Берклі

Ціна Mina Protocol на нічому не нагадує про зростання в умовах хвилювання через апгрейд в Берклі:

Ціна MINA зросла майже на 4% у п`ятницю після обіду, відслідковуючи зростання за 24 години, яке може призвести до того, що бики відб`ються від ключового рівня.

Перед значним оновленням мережі торгового протоколу нульового знання (ZK) місцева монета виглядає готовою до оновленого позитивного імпульсу. Відновлення Міна-протоколу Берклі незабаром.

Протокол Міна менше двох тижнів від запуску основної мережі довгоочікуваного оновлення Берклі.

Берклі - оновлення, яке підвищить програмованість ZK Протоколу Міна в основній мережі. Спільнота очікує, що це значне оновлення підсилить ріст мережі по всім розумним контрактам, додатками-російнами, блокчейнами другого рівня і мостами.

Розробники, це час будувати

Оновлення Берклі на порозі - і приносить покращене програмовання ZK на основну мережу.

Типова біліотека Міни та унікальні властивості рекурсії створюють умови для зовсім нових та захоплюючих застосувань!

Розвивальники отримають користь від основних функцій нульового знання, таких як позачергові обчислення, витратна перевірка доказів та приватні входи.

Розробники zkApps можуть використовувати ці аспекти для цілей DeFi, веб-ігор Web3, доказів особистості, систем голосування та секторів реального активу (RWA).

З оновленням наближаються, стейкінгові пули та партнери екосистеми мали час протестувати Берклі, із більш ніж 80% загального торговельного обсягу протоколу, що свідчить про готовність мережі. Ціна MINA натякає на відскок

Ціна Mina Protocol (MINA) досягла пікових значень в $1,69 наприкінці березня, раліюючи, коли проект наближався до оновлення devnet.

Це сталося до того, як спостерігалася спадна тенденція, оскільки більшість альткоїнів мали проблеми через спад Біткоїна. Ціна MINA витерла раніше отримані прибутки, збурившись негативно та сповзла на значний рівень підтримки.

Підскок Ethereum до понад $3,900 на тлі хайпу навколо ETF також призвів до того, що ціна Mina Protocol стрибнула майже до $0,85, району значного опору в останні тижні.

Проте можливий покупний тиск може побачити бики зміцняться вище цього рівня та спрямувати на важливу зону на рівень $1. Ціна Mina Protocol на щоденному графіку. Джерело: TradingView

Схвалення Ethereum ETF ключова подія в розвитку

Майбутнє оновлення Берклі може бути важливим катализатором у найближчі тижні.

Позитивним є також ринковий настрій, що оточує криптовалюту після того, як Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) США затвердила пляжні Ethereum ETF.

Потенційний вплив ETH ETF на екосистему та популярність для галузі токенізації може бути підпорою для альткоїна. Якщо це станеться, ціна MINA може зміцнитися вище за $1.

Однак ведмеді можуть виявитися наполегливими на рівень $1,50 та $1,75. Підтримка на спаді може бути на рівні $0,75.

Повідомлення Ціна Mina Protocol натякає на здобутки в умовах хвилювання, пов`язаного з апгрейдом в Берклі з`явилося спочатку на Invezz

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть