Втрата MicroStrategy $12,82 млрд через неінвестування у Ethereum

Втрата MicroStrategy $12,82 млрд через неінвестування у Ethereum

Як MicroStrategy втратив прибуток у розмірі $12,82 мільярдів доларів, не інвестуючи в Ethereum

Дані свідчать про те, що MicroStrategy, яку очолює Майкл Сейлор, пропустила можливість отримати прибуток, що перевищує $12,82 мільярда доларів, не інвестуючи свої $7,59 мільярда у Ethereum.

Компанія-розробник програмного забезпечення MicroStrategy, очолювана біткоїновим биком Майклом Сейлором, є відомим інституційним інвестором у BTC вже майже чотири роки, інвестуючи $7,59 мільярда в цей актив з 2020 року. Однак, хоча MicroStrategy постійно вкладала значні щомісячні кошти у придбання BTC, Сейлор непокаянно підтримує максималістські погляди проти інших криптовалют.

Сейлор відомий своєю позицією про те, що `не існує другої найкращої` криптовалюти після Bitcoin. Під час нещодавньої презентації він сказав аудиторії, що активи, такі як Ethereum, XRP, Solana, BNB та Cardano, `не зареєстровані цінні папери`, стверджуючи, що жоден з них ніколи не буде схвалений для ETF.

Відповідно, аналітики викликали його погляди, оцінюючи потенційну прибутковість MicroStrategy, якби фірма інвестувала у Ethereum замість Bitcoin. Обравши #Bitcoin замість #Ethereum, Майкл Сейлор пропустив можливий приріст у розмірі понад $10 мільярдів.

Інвестиція MicroStrategy в #BTC вартістю $14,946 мільярда, але якби вони придбали #ETH, це могло бути $19,052 мільярда, або навіть $20,922 мільярда зі стейкінгом.🚀💰

`Не існує другої найкращої`🤣 pic.twitter.com/foG043Tx2b

— Леон Вайдманн | Дані On-Chain🔍 (@LeonWaidmann) 24 травня 2024 р.

Bitcoin - Друга краща за Ethereum за прибутком

14 вересня 2020 року MicroStrategy оголосила свою першу інвестицію у розмірі $175 мільйонів у Bitcoin, придбавши BTC за середньою ціною $10,419. Ця інвестиція принесла приблизно $1,13 мільярда доходу, що призвело до понад $954 мільйонів прибутку.

У той ж час, Ethereum торгувалась на рівні $357 за ETH. Якби MicroStrategy інвестувала таку ж суму в Ethereum, вона б придбала 490,196 ETH. За поточною ринковою вартістю Ethereum, ця інвестиція мігла б бути вартістю понад $1,8 мільярда, принесяши прибуток понад $1,63 мільярда.

Отже, початкова криптовалютна інвестиція MicroStrategy пропустила можливий додатковий прибуток у розмірі $671 мільйона, обравши Bitcoin замість Ethereum. MicroStrategy втратила $12,82 мільярда+ прибутку

З більш широкої перспективи, фірма Сейлора вже інвестувала приблизно $7,59 мільярда на придбання 214,400 Bitcoin. Ця інвестиція вартує понад $14,45 мільярда, приносячи прибуток близько $6,87 мільярда, при торговлі Bitcoin на рівні $67,238.

Blockchain Center запропонував, що аналогічна інвестиція в Ethereum дала б MicroStrategy портфель з 4,986,791 ETH. При торгівлі ETH на рівні $3,692, цей портфель міг бути вартістю приблизно $18,4 мільярда.

Навіть при історичному максимуму Bitcoin у розмірі $73,750, інвестиція MicroStrategy була б вартістю $15,8 мільярда, все ще значно менше, ніж еквівалентна інвестиція в Ethereum.

Враховуючи останній річний пік Ethereum у розмірі $4,092, припустима інвестиція в Ethereum могла б бути вартістю понад $20,41 мільярда. При цьому Майкл Сейлор пропустив прибуток у розмірі $12,82 мільярда, удвічі перевищуючи прибуток від Bitcoin, не інвестуючи $7,59 мільярда у Ethereum.

Тим часом, передбачуваний приріст прибутку буде ще більш великим, коли будуть враховані додаткові вигоди від сервісу стекінгу ETH. Слід зазначити, що Сейлор наполягає на тому, що MicroStrategy не буде продавати свої утримані BTC, незважаючи на поточний прибуток.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть