Криптоспільнота Dogecoin попереджає про фейкові облікові записи 🐕

Криптоспільнота Dogecoin попереджає про фейкові облікові записи 🐕

Власники Dogecoin (DOGE) отримали попередження внаслідок цього події

Після смерті Кабосу, улюбленого Шиба Іну, який надихнув іконічний мем Dogecoin, Тімоті Стеббінг, розробник Фонду Dogecoin, видає попередження спільноті Dogecoin.

Стеюинг вказав, що шахраї намагаються скористатися емоційним моментом, створюючи фейкові облікові записи Dogecoin та запускаючи шахрайські схеми, щоб обдурити не підозрюючих інвесторів і шанувальників.

Будь ласка, повідомляйте @dogelcoin, які намагаються скористатися смертю Кабосу з їх фейковим @dogecoin обліковим записом 😠 pic.twittera.com/xbGNIUbpOi - Тімоті Стеббінг (@tjstebbing) 24 травня 2024

Кабосу, собака за мемом `додж`, померла після 14 років інтернет-зірковості, за словами її власниці Ацуко Сато. `Вона тихо пішла, наче спляча, поки я гладив її`, - написала Сато на своєму блозі, подякувавши фанам Кабосу.

Кабосу, відома також як `Кабочан`, завоювала серця мільйонів людей по всьому світу і стала інтернет-сенсацією. Її образ, який надихнув на створення Dogecoin, символізував веселий і капризний характер світу криптовалют.

Після смерті Кабочан, кіптовалютна спільнота на X, яка очолюється Фондом Dogecoin та офіційним обліковим записом Dogecoin на X, віддячились за інтернет-жарти, які натхненні японським Шиба Іну, який став обличчям криптовалюти Dogecoin. Як повідомлено, співзасновник Ethereum Віталік Бутерін також висловив співчуття до Кабосу.

У той час, коли спільнота Dogecoin сумує за втратою свого іконічного маскота, деякі зловживаючі дійові особи намагаються скористатися емоційною відповіддю спільноти. Тімоті Стеббінг з Фонду Dogecoin підкреслив один з таких фейкових облікових записів Dogecoin, що з`явився після смерті Кабосу.

Фальшивий обліковий запис Dogecoin X, який можна було впізнати тільки при уважному погляді, просував фейковий запуск колекції NFT в честь покійної Кабосу, згідно зі снімкою екрану, поділеної Стеббінгом, який закликав спільноту Dogecoin повідомляти про такі облікові записи.

Попередження підкреслює важливість бджільності серед користувачів Dogecoin, закликаючи їх перевіряти автентичність облікових записів у соціальних мережах або ініціатив зі збору коштів, які стверджують, що вони вшановують Кабосу. Вони також повинні об`єднатися проти тих, хто намагається зловживати таким сумним моментом для особистої вигоди, повідомляючи про такі облікові записи.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть