Нова спинка Ethereum: SEC затвердила ETF ETH, чи принесе це ралі?

Нова спинка Ethereum: SEC затвердила ETF ETH, чи принесе це ралі?

Ефір знаходиться на межі 75% ралі, оскільки SEC затвердила ETFы ETH

ETFы Ethereum затверджено, коли SEC дає шокуюче зелене світло для заявок. Біпартитні парламентарії США раніше закликали Голову SEC у листі у четвер затвердити заявки. Ethereum може ралі більше, ніж Bitcoin після затвердження ETF.

Ефір (ETH) відбився після короткочасного спаду у четвер, коли Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) затвердила спот-ETFы ETH в шоковому повороті. Установи США раніше написали листа Голові Гарі Генслеру, закликаючи його затвердити ETFы. Регулятори Гонконгу також обговорюють можливість видачі ETH для інвесторів.

Також читайте: Бики Ethereum очікують на затвердження ETF, оскільки BlackRock, Bitwise, Grayscale подали виправлені заявки на ETF ETH. Щоденний дайджест рухів ринку: SEC затверджує спот-ETFы ETH.

Ефір є найбільш трендовим цифровим активом після отримання несподіваного затвердження спот-ETF ETH у четвер.

Коли деякі журналісти попросили Генслера пророкувати рішення SEC щодо ETF Ethereum у четвер, Генслер відмовився, заявивши: `Я нічого не маю щодо цього конкретного подання.` Однак агенція пізніше в день затвердила подання 19b-4 вісьми заявників на спот-ETF, включаючи BlackRock, Bitwise, Grayscale, Van Eck, Ark 21Shares, Fidelity, Franklin Templeton та Invesco Galaxy.

SEC запросив біржі подати оновлені форми 19b-4 від упродовж понеділка. За даними з середи, всі заявники окрім Hashdex подали виправлені подання.

Фідельіті та Grayscale також оновили свої заявки S-1, щоб вилучити будь-яку мову, пов`язану зі стейкінгом, оскільки експерти вважають, що SEC може відхилити заявки, що включають цю функцію.

Заяви 19b-4 - це те, що національні біржі, такі як NASDAQ або Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE), подають до SEC для отримання затвердження на лістинг нових продуктів на їхніх торгових платформах. У контексті ETF S-1 вказують на початкові реєстраційні форми, деякі подробиці про те, як фонд буде управлятися та відстежувати ціну базового активу.

SEC також повинен затвердити S-1 перед тим, як ETF офіційно може запуститися.

Промислові експерти також вважають, що заявки на спот-ETF S-1 можуть зайняти тижні або місяці до отримання затвердження від SEC.

Щоб було зрозуміло: Це не означає, що торгівля почнеться завтра. Це всього лише затвердження 19b-4. Треба також затвердити документи S-1, що займе час. Ми сподіваємося, що це займе кілька тижнів, але може зайняти довше. Ми маємо дізнатися більше протягом тижня чи так!

Біпартитна група членів Конгресу раніше написала листа Голові SEC Гарі Генслеру, пропонуючи регулювальника затвердити заявки на спот-ETF ETH та, в кінцевому рахунку, інші цифрові активи. За словами законодавців, `вимоги щодо прозорості та звітності` товариств з торгівлі в обмінних продуктах (ETP) пропонують доступ до криптовалют для інвесторів у регульований спосіб. Вони також запропонували, щоб SEC застосувала ті ж принципи, які вона використовувала для затвердження спот-ETF Bitcoin, до оцінки заявок на спот-ETF ETH, `оскільки правові відомості, що стосуються Bitcoin, також застосовуються до Ether`.

Тим часом, незважаючи на популярність та зростання ціни Ethereum у минулі дні, спот-ETFи на Ethereum у Гонконгу не зросли в підписках чи обсягах торгівлі. 22 травня чистий обсяг одноденної підписки становив 62,8 ETH, а загальний одноденний обсяг угод становив лише $390,300, за даними з SoSoValue.

За даними Tree News, Комісія з цінних паперів та ф`ючерсів Гонконгу (SFC) наразі переговорює про можливість дозволити випусникам надавати можливість стейкінгу для інвесторів. Незначний інтерес може спонукати випусників використовувати стейкінг як стимул для привертання інвесторів.

Технічний аналіз ETH: Ethereum може ралі більше, ніж на 75%, якщо ETF буде затверджено.

Ефір торгується на рівні $3,818 після різкого падіння з рівня ціни $3,952. Короткочасне падіння перервало спробу атакувати опір на рівні $4,093, сформований 11 березня. Однак підтримка на рівні $3,730 виявилася достатньо міцною, щоб витримати падіння.

ETH/USDT 4-годинна діаграма

Ймовірно, різке падіння було спричинене тиском на продаж від MEV торговельної компанії Symbolic Capital Partners, яка продала 6,968 ETH на суму $27,38 мільйонів. Після гострого падіння ліквідації довгих та коротких позицій ETH майже рівні на суму $31,22 мільйонів та $31,21 мільйонів відповідно.

Також читайте: Палата представників США приймає законопроект, спрямований на регулювання криптовалют.

З підтвердженням SEC спот-ETF на ETH Ефір може пробити опір та перегнати свій історичний максимум у розмірі $4,878. Аналітики з Bernstein передбачили, що затвердження може призвести до ралі ETH на 75% до рівня $6,600, як Bitcoin, коли SEC затвердив його спот-ETF.

Багато інших передбачали, що ETH може піднятися ще вище, враховуючи його менший ринковий капітал порівняно з Bitcoin та те, що ринок не враховував затвердження до цього.

Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
Будущее Ethereum: перспективы при общем росте
📈 Ethereum может увидеть рост активности из-за спекуляций и децентрализации. Де Маере выделяет DeFi как потенциального победителя 🚀.Участие зависит от функциональности, не только от финансовых стимулов. Долгосрочное участие требует большего, чем просто финансовые выгоды 💰.
Просмотреть
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть