NeoSPCC випустила оновлення NeoGo до версії v0.106.0 перед хард-форком Cockatrice

NeoSPCC випустила оновлення NeoGo до версії v0.106.0 перед хард-форком Cockatrice

NeoSPCC поновлює NeoGo до версії v0.106.0 у підготовці до хард-форку Cockatrice

Компанія NeoSPCC випустила NeoGo v0.106.0, важливе оновлення, яке відповідає Neo v3.7.4. Реліз вводить ряд нових функцій та виправлень помилок, деякі поліпшення в національних контрактах об`єднані під майбутній хард-форк Cockatrice.

Найважливішим оновленням серед останніх змін у ядрі Neo є можливість оновлення національних контрактів, захищених за допомогою хард-форків. Зміни для національних контрактів NeoToken і CryptoLib з`явилися разом із оновленням. Перший отримав метод getCommitteeAddress та подію CommitteeChanged, другий покращено за допомогою хеш-функції keccak256 та розширеної версії методу verifyWithECDsa для роботи з верифікацією свідчень транзакції на основі Koblitz та Keccak256.

Поза змінами в протоколі, NeoGo продовжує дозрівати як за стабільністю, так і за досвідом розробника. Тепер програмне забезпечення підтримує імпорт мультіпідписних рахунків у гаманці без необхідності WIF та пароля, і пакет unwrap отримав новий тип для обробки винятків при результаті виклику RPC. Відповіді RPC також були оновлені, зараз метод getversion повертає налаштування RPC-сервера, а метод getnativecontracts надає поле лічильника оновлення для кожного елементу.

Як перший новий реліз з січня, з оновленням було включено множество дрібних виправлень помилок, які накопичилися з часом. Потенційна помилка рекурсивного входу при виведенні застави Notary була виправлена, а також проблема нульової відповіді у методі findstorage RPC, коли відсутні елементи сховища. Проблеми з записом генезис-блоку та журналами додатків, викликані неправильною обробкою атрибуту транзакції конфліктів, були виправлені, і оновлення забезпечує більш гармонійне завершення обслуговування вузла.

Розробники, які збирають бінарний файл NeoGo з вихідного коду, потребуватимуть щонайменше Go 1.20+, і для операторів вузлів, які проводять оновлення, буде необхідна ресинхронізація. Конфігураційні файли також будуть потрібно оновити; хард-форк Cockatrice заплановано на висоті блоку 3967000 на TestNet та 5450000 на MainNet.

Для отримання вичерпного списку змін дивіться в посиланні на релізні замітки за посиланням далі: https://github.com/nspcc-dev/neo-go/releases/tag/v0.106.0

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть