Біткоін: прогноз на пік в 2025 році до 149 000 доларів

Біткоін: прогноз на пік в 2025 році до 149 000 доларів

Біткоін очікується швидко досягти піку? Аналітик прогнозує час, ось коли

Поки криптовалютний ринок продовжує переживати підвищену оптимізм та впевненість від інвесторів, відомий криптоаналітик та ентузіаст Crypto Con прогнозує час, коли Біткоін досягне піку в поточному биковому циклі, на основі минулих пробігів BTC та їхніх кумулятивних піків. Пік Біткоіна станеться менше ніж за рік

Аналізуючи історичні дані, Crypto Con визначив тенденції, які можуть вказати час, коли найбільший криптовалютний актив за ринковою капіталізацією досягне своєї найвищої точки в даному циклі. За словами експерта, Індекс стохастичної інерції (SMI) вказує, що Біткоін знаходиться точно там, де йому і потрібно бути в поточному биковому циклі.

На цей момент Crypto Con вважає, що в наступні дні є ще багато місця для зростання. Таким чином, поточна позиція BTC, яка знаходиться близько до піку циклу, розташовує циклічний пік між січнем та лютнем 2025 року. Однак грудень 2024 залишається у центрі уваги аналітика, який, за поточним темпом, очікується, що буде верхнім місяцем циклу.

Crypto Con також натякнув на останнє відновлення після ідеально здорової корекції, спостереженої на крипторинку, як потенційний каталізатор для підвищення ціни Біткоіна.

Допис стверджує:

Індекс SMI показує нам, що Біткоін знаходиться там, де йому і потрібно бути у циклі, з багато більшим місцем для зростання. Наша поточна позиція лежить приблизно за 1 рік від піку циклу, що зробить пік цього циклу в січні – лютому 2025 року. Моє око все ще на грудень 2024, ймовірного верхнього місяця циклу за нашим поточним темпом.

Враховуючи, що аналітик раніше спрогнозував, що BTC досягне 149 000 доларів до кінця року, це може означати, що експерт очікує, що актив досягне цієї рівність до грудня. `Біткоін все ще йде за планом на ціль ціни на рівні 149 000 доларів до кінця цього року,` – зазначив він.

Прогноз Crypto Con узгоджений з найточнішими вимірами для кривих логарифмічної регресії та піків циклу в 2021 році. До того часу більш обережний рівень 6, який вказував на пік циклу 2013 року, має на меті досягнути рівня в 108 000 доларів.

Під час прогнозування експерт підкреслив цінову консолідацію, яка є новим розвитком в цьому циклі. Однак, зі спаданням волатильності, ця консолідація є точною. Визначення піку BTC за допомогою розширення Фібоначчі

Crypto Con також використовував Розширення Фібоначчі для визначення піку ціни Біткоіна в цьому циклі. Згідно з вибіркою циклічних відхилень, пік двох перших циклів досить близько наближався до 2.618 розширення, в той час як останній досягав 1.618 розширення.

За можливістю, що 1.618 точка повториться в цьому циклі, ціна BTC буде становити 159 128 доларів. `Це одна з багатьох перспектив для збалансування кошика можливостей, і я вважаю, що ця оцінка є оптимістичною для цього циклу,` – додав він.

На момент написання, Біткоін повільно набирає оберти до рівня 70 000 доларів, що свідчить про зростання на 5% протягом останнього тижня. Його ринкова капіталізація зменшилася на 0,25%, тоді як обсяг торгів зменшився на 12% за останні 24 години.

Зображення від iStock, графік з Tradingview.com

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть