SEC готується до рішення щодо Ethereum Spot ETF.

SEC готується до рішення щодо Ethereum Spot ETF.

Інсайдери діляться, коли SEC оголосить рішення щодо Ethereum Spot ETF.

Емітенти Ethereum ETF мали час до цього ранку подати свої остаточні форми 19b-4, за інформацією двох джерел The Block. Однак навіть якщо ці форми будуть затверджені, торгівля цими продуктами не очікується початися ще кілька тижнів.

Один емітент був сповіщений учора, що має до 17:00 сьогодні внести зміни та подати форму 19b-4. Згідно іншому джерелу, іншому емітенту було дано раніше терміновий строк.

Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) США очікується, що прийме рішення про затвердження однієї або декількох заяв після закриття ринку сьогодні, повідомив джерело в компанії-заявнику. Це очікування базується на історичній тенденції інституту приймати подібні рішення.

Проте одне джерело висловило сумніви, що торгівля цими ETF почнеться будь-який час незабаром. На момент затвердження Bitcoin ETF вироблені вже були заяви про реєстрацію S-1 і біржі були готові почати торгувати. У відміну від цього, S-1 для Ethereum ETF потребують `занадто багато обробки` та обговорень з біржами ще не розпочались для підготовки до транзакцій.

Одне джерело передбачає, що форми 19b-4 будуть переходити знову та знову між SEC та потенційними емітентами кілька разів, перш ніж вони будуть готові. Вони сказали, що це може зайняти тижні, але в кінцевому підсумку все залежить від швидкості реагування SEC.

Якщо форми 19b-4 будуть схвалені та S-1 почнуть діяти, Ethereum ETF можуть розпочати торгівлю. Проте точний графік залишається невизначеним та залежить від кількох факторів, включаючи швидкість реагування SEC.

* Це не інвестиційні поради.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть