Затвердження ETF на Ethereum може підвищити ціну ETH

Затвердження ETF на Ethereum може підвищити ціну ETH

Схвалення ETF на місцевих ефірних біржах може бути сприятливим для конкурентних токенів, таких як Солана, зазначено в звіті.

Компанія Bernstein вважає, що перемога Трампа на виборах може означати більш крипто-дружню адміністрацію.

Galaxy Digital вказує на те, що процес затвердження може тривати кілька місяців.

Схвалення біржового фонду (ETF) на місцях ефірних (ETH) в США буде вважатися значним пом`якшенням регулятивного тиску на криптосектор і підніматиме очікування того, що конкурент ETH SOL буде класифіковано як товар, заявила брокерська компанія Бернштейн у дослідницькому звіті у вівторок.

Звіт, направлений клієнтам за кілька днів до кінцевих термінів SEC щодо затвердження деяких заявок на ETF ETH, зазначав, що адміністрація Байдена може пом`якшити свою позицію щодо крипти перед листопадовими президентськими виборами, і потенційна перемога Трампа була б широко позитивно оцінена.

`У довгостроковій перспективі ми дійсно вважаємо, що в разі обрання Трампа крипта може бачити значну законодавчу підтримку і підтримку органів влади (з новим головою SEC), щоб впровадити довгострокові структурні зміни в фінансову інтеграцію крипти`, написали аналітики Гаутам Чугані і Махіка Сапра.

`Більш тактично, схвалення Ethereum ETF встановить прецедент для того, щоб перший блокчейн-актив поза Bitcoin вважався товаром, підвищуючи надії на те, що ровесники Ethereum (найімовірніше Солана) підуть тим самим шляхом`, - додають аналітики.

Класифікація криптовалют як цінних паперів або товарів має далекосяжні наслідки. Наприклад, заявки на ETF та їх затвердження залежать від класифікації токенів як товарів. Тим часом, категоризація як цінного папера означає більш суворий регуляторний нагляд з боку SEC.

Ефір різко підвищився вище на початку тижня після того, як два відомих аналітика Bloomberg підвищили ймовірність того, що SEC схвалить ETF ефіра на місці, з 25% до 75%, та після звітів про те, що регулятор раптово попросив заявників оновити свої подання, що свідчить про більш вірогідне схвалення. SEC має кілька кінцевих термінів на заявки на ETF ефіра на місці цього тижня після декількохразового затримки своїх рішень.

Bernstein зауважує, що біткоїн виріс на 75% після схвалення ETF на місцях, і очікує подібного курсу для ефіра. Безкоштовний обіг ефіра та його постачання виглядає привабливішими, ніж у біткоїна, оскільки 38% криптовалюти заблоковано в стейкінгу, смарт-контрактах і ланцюгах другого рівня, і 66% поставки ETH не пересувалася протягом останніх дванадцяти місяців, зазначається в звіті.

Хоча 19b-4 подання ETF на місцях ефіра ймовірно будуть схвалені на цьому тижні, S-1 поданням не очікуються дієвими впродовж тижнів чи місяців, `що призведе до відсутності обмінного торгівельного транспортних засобів ETH на місці до цього літа`, написав Алекс Торн, керівник досліджень в Galaxy Digital (GLXY), у звіті у вівторок.

Якщо SEC схвалить ETF на місцях, Galaxy розпочне, що вони можуть запуститися на біржах у липні чи серпні. Galaxy також очікує, що регулятор схвалить всі заявки одночасно, щоб уникнути надання будь-якому окремому видавцю перевагу виступу на стартовій позиції.

Детальніше: схвалення Ethereum ETF може спровокувати 60% ралі, оскільки зростає попит на ETH

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть