Назва статті: Генезис Айрдроп Taiko перед запуском на головну мережу

Назва статті: Генезис Айрдроп Taiko перед запуском на головну мережу

Текст:

Taiko оголосив про запуск `Генезис Айрдропу` перед запуском на головну мережу

Taiko, проект на базі Ethereum Layer-2 rollup, оголосив про свій `генезис айрдроп`, який розподілить 5% свого запасу токенів у 1 мільярда до запуску головної мережі. Цей айрдроп спрямований на винагороду ранніх прихильників та учасників.

Айрдроп спрямований на винагороду ранніх прихильників та учасників. Оптимальність та Розподіл

Генезис айрдроп спрямований на спільноту, включаючи тих, хто взаємодіяв з тестовою мережею, пропозиції блоків та підтвердники, співтворці конкретних репозиторіїв на GitHub та учасники ICO Ethereum. Після запуску головної мережі користувачі можуть вимагати TKO протягом одного місяця.

Загальний запас токенів ретельно розподіляється. Ключовим зацікавленим сторонам надходить 48,5%, 20% отримує Taiko Labs та основна команда, 16,88% - резерви Фонду Taiko, а інвесторам - 11,62%. Влада DAO утримує 20% токенів. Команда також виділила 5% на гранти та RetroPGF, ще 5% на ліквідність та маркет-мейкинг, та 10% на айрдроп Trailblazer, відмінний від генезисного айрдропу.

Невимагані токени повернуться до влади DAO, підсилюючи децентралізовану модель управління Taiko та забезпечуючи спільноті контроль над значною частиною запасу токенів.

Читати далі: Найкращі майбутні айрдропи у 2024 Розподіл Токенів Taiko. Джерело: Taiko

Daniel Wang, співзасновник та CEO Taiko Labs, підкреслив зобов`язання проекту до справедливості.

`Наша мета - справедливість, але ми не можемо задовольнити всіх. Вітаю тих, хто отримав TKO, і вибачення тим, хто не отримав,` - зазначив він. Що таке Taiko?

Taiko розробляє децентралізоване, сумісне з Ethereum середовище виконання з нульовими знаннями (Type 1 ZK-EVM). Ця технологія використовує докази з нульовими знаннями для забезпечення безпечних та конфіденційних транзакцій. Вона підвищує масштабованість та конфіденційність мережі Ethereum, дозволяючи децентралізованим додаткам працювати більш ефективно і безпечно, досягаючи високої пропускної здатності транзакцій без втрати безпеки.

Останнім часом проект представив свій найпродвинутіший тестову мережу, Alpha-3, або Grímsvötn. Це величезний крок до децентралізованого ZK-EVM, подібного до Ethereum.

Taiko успішно залучив $22 мільйони для підтримки своїх ініціатив. Цей значний капітал було забезпечено через два раунди фінансування. Перший раунд, $10 мільйонів насінинний раунд у 2022 році, був очолений Sequoia China. У наступний попередній Series A раунд 2023 року, на $12 мільйонів зібрав Generative Ventures.

Читати далі: Пояснення ZkEVMs: Підвищення Масштабованості Ethereum

Із цим значним фінансуванням генезис айрдроп Taiko є стратегічним кроком для винагороди ранніх прихильників та стимулювання залучення спільноти. Запуск головної мережі слідує після широкого розвитку через шість тестових мереж, обіцяючи повну сумісність з головною мережею Ethereum.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть